Söndag

Idag fyller Mamma år och hon blev glad över presnten hon fick.
Jag köpte två guldfärgade nyckelringar till henne, det var en till bilden och en till hemmet.

Idag kommer Stefan med hans små gulungar. Hans äldsta fyller sex år den 8/12 så vi har köpt lite presenter till henne, en Tingeling DVD hon gillar Tingeling så det är bra. Vi har köpt en bit ring med lilleskutt på till den lilla, hon blir n månad den 4/12 tiden går så snabbt! Hon föddes ju nyss.

Igår kväll kollade jag på Om ödet får bestämma med Kate Beckinsale. Jag gillar Kate hon är så bra på att spela. Om man jämför hur hon Spelar i Van Helsning och här är det gansak annorlunda. Och så är hon ju vacker, hade inte sagt nej till att se ut som henne hehe.

Efter jag ahde sett filmen fick jag lust att läsa, att läsa Trollmåne av Margit Sandemo en så otrolgit fin bok. Framsidan är ju då vädligt vacker men innehållet är även det väldigt bra. Fast lite snuskig är det, när man får reda på att Line-lue är Christas morbror.. och så har de blivt förälskade... Men efetsom det visar sig att Linde-lue är död så kan de ju inte bli ihop. Hon gifter sig med Adel Gard istället, gillar inte honom förästen. Men i den här boken är han ganska bra, det är värre i senare böckern.

Det är så här, när jag läser då läser jag bäst till att TV.n är på eller något. Och när jag läser så vill jag inte ha en tung film på. Så det blev Mitt Super Ex, ursäkta med kan det finnas någon sämre film?! Ush!

Nu måste jag börja göra mig iordning.

Chao!

Höjdpunkt!

Det här var helt klart kvällens höjdpunkt.
Det finns hura många klipp som helst på youtube.

Skåda Sveriges nya superkändis...Chao!

Bästa julsången?

Så här bra har jag aldrig hört Last Christmans (låten kommer efter pratet)chao!

The best

Hittade något där det allra bsäta är samlat.

EMD och Friends <3Chao!

Johan Palm

Jag trodde aldrig att Johan Palm skulle bli tjej-favoriten iår.

Men mycket unerhållande var det när han gick ner från scenen och sjöng för den där tjejen. OMG hon kommer nog ångra sig en hel del. Alla saker hon skulle ha sagt när hon stod där uppe.
Det gav iallafall mig ett gott skratt hehe.

Chao!

ÄNTLIGEN Fredag

Ja, äntligen Fredag! Är helt slut just nu såd et känns extra skönt att ha helg just nu.
Men  så kommer det inte bli.
Mamma fyller på hela 50 år på söndag. När pappa fyllde 50 år sa vi till honom "Nu har du levt halva dtt liv" vi tänkte ju att han skulle bli hundra år. Men så blev det inte, nästan 4 år till blev det istället tyvärr.

Ikväll klockan 17 kommer två av mammas syskon, én bror och hans samno och min ena moster. Så det blir inte så många ikväll.

Imorgon Lördag kommer resten av mammas släkt plus några från min pappas släkt, då blir det ganska många.
Men de är shysta så det går nog bra ändå. Plus att ena kusinen och en annas kusins dotter är 16 och 17 år, så vi kan nog ha roligt hehe.

söndag kommer brorsan med hela hans familj. Tre barn den här gånen. Det här blir första gången jag trffar alla barn tillsammans. Och andra gången jag ser lilla Ida, hon är inte ens en månad. Men så himmla söt.

söndag kväll är det tänkt att dra till stugan, är ledig på måndag så det blir stanna över natten.

Men för att inte glömma något viktigt, ikväll är det IDOL! =D

Chao!

EMDartist

Kolla in EMDs hemsida och så... Ser ni mig =D

Jag på emd artist

gå in på http://emdartist.se och sen gå vidare på nyheter....

Chao!

Klart =D

Idag var det slöjddag i skolan. Hann dock inte bli klar med min ram. Men jag hann såga och fila till alla kanter så de skulle passa bra. Men den här "häft-grejjen" som skulle sätta ihop ramen var upptagen. Så jag hann inte göra det idag, efter som jag hade redovisning.

Redovisning om de fem världsreligionerna hade jag idag. Det gick ganska bra tyckte jag. Men jag får väl se.. Alla i min grupp var jätte duktiga och babblade på som bara den. En sa ett litet fel två gånger istället för Adam och Eva sa han Edam och Ava . Dett utlöste några skratt hehe. När läraren sa till oss att vara tysta blev vi asålut inte tysta.
Vi hann inte klar med vår redovisning och fick därför stanna kvar 45 minuter efter skolan....

När jag kom hem idag var jag ganska slut så deckade framför top model 8 ett tag.
Nu har jag skrivt en författar biografi på Margit Sandemo på tre sidor, tycker den blev ganska bra. Den är för Svenskan i skolan.

Nu ska jag slappa ett tag och gå ut med hunden.

Chao!

Vilken morgon!

Är verkligen helt slut idag! Jag var lite trött igår men idag... Det måste vara sen idrotten igår.
Jag log och drog mig en hel kvart i morse, nu måste jag ta igen den kvarten snabbt hehe.

GA var helt underbart igår! Fast jag gillar inte denna Major hund eller vad han nu heter. Stackars grisar...
Jag gillar att Izzie och Alex blev ihop på "riktigt" de är snygga båda två. hehe.

Dirty sexy money var också väldigt bra. Det var riktigt spännande igår. Var väldigt orolig hur det skulle gå för Brian, men Tripp toog honom fortfarande som hans son.

Nej, nu ska jag sminka mig.

Chao!


Slut som attan!

Idag i skolan fick vi reda på när vi skulle rdovisa religionen.  Jag var tydligen uppskriven på Måndag, men jag är ju ledig på måndag.... Det tog ett tag innan jag blev flyttat till en annan grupp imorgon istället. Så jag får gå ifrån på slöjddagen imorgon. Får jobba på som attan innan redovsingingen så jag blir klar med ramen.

idrotten hade fysikövning (tror jag det heter) är helt slut iallafall. Vi skulle vara i olika stationera efter typ ha gjort allting två gånger blev det dags att springa två varv. Och så lika om och om igen. Tills det blev hoppa hopp rep på massor av olika sätt i ungefär 10 minuter och sen springa två varv igen. Vi höll på så här i en timme med typ max 15 sek pause mellan allt. Är helt slut nu, började se dubbelt nästan.

Det gick nog inte så bra på matte provet. Var helt slut sen efter idrotten och glömde bort allt jag pluggat in i min lilla hjärna. Får hoppas att det gick bra.
Matten käns inte så bra iår, även om jag har fått bättre resultat i år än förra året, så känns allt så Bla... Engelskan käns däremot väldigt bra. Allt verkar ha gått uppåt där. Väntar bara på hur det gick på novellen...

Nu ska jag ta nått och äta och kolla på Top modell.

Ikväll är det Grey's anatomy och Dirty Sexy Money. Yes har längtat hela veckan nu, hehe.
Dirty sexy money

Chao!

Onsdag

En ny morgon... Dagarna går så snabbt hela tiden! Det var ju nyss morgon.
Är väldigt trött idag, och mitt hår står åt alla håll. hehe

Idag ska vi ha kontitonsträning på idrotten.*jippi... nej* Det är inte något som jag är så väldigt bra på. Men jag får väl stå ut. Men inte nog med det, det ska vara i nån friidrittshall... Då blir det väl att springa runt och runt.. Det gillar inte jag.

Idag ska jag även skriva matte prov. Är ganska nervös just nu. Men man får ha med sig formel blad så det ska nog funka hoppas jag.

Jaja, nu ska jag ge mig på håret och sminka mig lite.

Chao!

Kväll

Just nu lagar jag mat. Det blir något eneklt som makraoner och korv i grädd ¨sås. Får hoppas att det blir gott.

Ikväll är det Uggly Betty och desperate housewives. *Yes* har längtat hela veckan efter Bagy, Bree och gänget. Spännade fortsättning. Förra slutade med att Bree gav Orson en kockmössa.Oj oj, nu kokar makronerna för fullt.

Chao!

YES!

Idag redovisade jag svenskan och det gick jätte bra. Redovisade med två andra tejer och de fick alla svåra frågor höhö.

Jag mejlade även in en novell jag har skrivit (svenska läraren bad mig pga att jag fick VG på den andra). Efter hon läst den var hon fram till mig idag och tyckte den var jätte bra. Hon tyckte även att jag borde fundera på att börja läsa Svenska A redan nästa termin =D Riktigt stolt var jag efter det och även vädlgit lycklig. hehe.

Imorgon ska jag skriva projektprov 30 i matte. Får se hur det går... hoppas det går riktigt bra.

Idag hade vi en SYV på skolan som hette Åsa. Hon drog igenom massor om gymnasievalet. Allt är ju så himmla svårt! När man tror att man vet så vet man inte...
Jag pratade med henne ltie efter åt, för att bli läkare som jag vill bli så lär jag ha 22.5 påäng =O MVG på alla kurser jag läser plus läsa extra kurser. Hon tyckte att jag borde läsa upp till Matte E och Engelska E med mera.
Men har bokat tid med henne nästa vecka får prata mer om det då.
När jag hörde detta tänkte jag att det är nog lika bra att läsa Svenska A nästa termin, men jag får se.

Nu ska jag ta något att äta. Det var uruselt käk i skolan idag.

Chao!

Skola igen...

Jaja Helgen kan inte vara för evigt... Dags för skola igen!

Igår kväll satt jag och skrev klart en novell jag hade börjat på, jag fick bara "VG" på min förra så min lärare vill se fler noveller av mig.... Hon ville se en till novell och ett djävligt bra steg 31. Det tycker jag att jag har. hehe.

Att göra denna vecka:
* Redovisa Uppdraget om de fem religionerna + religösa bildanalysen.
* Redovisa Steg 31 i svenska
* Göra matte project prov 30.
* Göra klar slöjd+bild uppgiften.

Allt låter ganska bra för mig nufötiden. Har gjort alla steg i svenska, engelska och spanska som jag skulle gjort. Jag har gjort ett extra steg i Svenska och har börjat på steg 26 i engelska.
Nu är det bara att göra matten så har jag uppnått alla mina mål för den här terminen.
(Måste bara lägga till att min handledare sa att hon var stolt över mina betyg jag fått på kurserna iår, MVG på allt *yes*)

Nu ska jag fortsaätta med min frukost... Havregrynsgröt med blåbärssylt.

Chao!

EMD rix fm 13/6 2008

Detta filmade jag när jag såg EMD 13/6 2008.

All for love...


Chao!

EMD...

Jag tänkte nyss tillbaka med ett leende på de gånger jag sett EMD.

Första gången var 13/6 på Rix FM festivalen i Västerås. Fick kramar av alla tre.
Andra gången var 28/9 i Västerås Gallerian, fick då kramar av Erik och Danny.

Andra gången var klart bäst, även om jag inte fick någon kram av Mattias.
Det var nog för de sjung fyra låtar denna gång. Stod nästan längst fram och kom ganska långt fram i autograf kön.

Den här bilden gillar jag! Tycker vi (jag och mattias) ser så söta ut tillsamans här.
Jag och mattias Rix fm festivalen 13/6 2008


Lite bilder från 28 september.
28/ 2008
28/ 9 2008
28/9 2008
28 9 2008
28 9 2008
28 9 2008
28 9 2008

chao!

Klipp från mamma mia

Några klipp från mamma mia filmen =P

Lay alla your love on me

Lugn dag?

Har haft en ganska lugn och avslpannande dag idag.
Började med Aromaterapi för ansiktet. Har en liten mine-ångbasu man har ansiktet i. Hade aromaterapin i mint/lavander mina favorit dofter.
Båda är ganska upppiggande och avslappnade.

Tog även ett långt bad idag. Hade ansiktmask och hårinpackning i håret. Läste Synden har lång svans av Margit Sandemo en mycket bra bok. Hade inte läst den på ett bra tag nu.

Jag var nyss på en liten kvälls promenad med Astrid. Vad kallt det har blivit! Det blåste kalla fjällvinder typ. Is kallt var det iallafall. Jag ahde möss och halsduk med kylan tycktes tränga sig igenom ändå.

Längtar tills klockan 19... Om en haltimma Gossip Girl <3
Gossip girl

Chao!

Time to party

Sökte runt lite på youtube och hittade denna låt.
Den här låten var min favorit under eurovision 2007. ( för utom sverige då ;P)

The jet set - Time to party


Typiskt!

Det är så typsikt när man gör iordning kaffe på kvällen SÅ ATT DET SKA FINNAS kvar morgonen efter.
Visst, när jag nyss lunkade lugnt in i köket, chock. Det var slut. Mamma hade tydligen ahft ut det "Hur ska jag kunna veta..." Nu har jag iallafall satt på kaffe för två koppar så det ska ta extra snabbt.

GA var riktigt bra igår kväll. Som vanligt satt jag och bölade. Speciellt när sonen kom in till pappan och när den bedragna frun fick träffa dem hon donaerat sin njure till riktigt bölaktigt.
Och ÄNTLIGEN började Izzie och Alex bli lite heta igen hehe.

Igår hade Dirty Sexy Money premiär igen! YES! Äntligen, och samma där då bölade jag som en blötråtta.
Det var i slutet när Brian gav klockan till Brian JR.

Nu är det bara och vänta till söndag, GOSSIP GIRL! wooho.

Idag har vi tänkt gå ner på stan efter skolan. Vi slutar 15 idag och upped hus för det interkulturella spanska gymnasiet har visning. Jag är ganska nyfiken på det, men får se.
Har tänkt shoppa lite julk´lappar när vi ändå är där nere.

Men nu tror jag mitt kaffe är klaer.

Chao!

Måndag 17 november 2008

Jag har inte skrivit ett långt inlägg här på länge, ahr bara blivit youtube länkar.

Idag är det  måndag, och den har rullat på som vanligt. På förmiddagen ahde vi kurs hela tiden. Jag och syrran satt med de vis ka redovisa uppdraget med. Jag förhörde syrran om de fem världsreligonerna, och det gick sådär. Eller mina frågar var bra, svaren var så där... ;)
Det är religon, den ska redovsias nästa veckan.
Denna kurs hamnar om de fem största världs religonerna. Kristnedomen, Islam, Judendomen, Buddismen och Hinduismen.
Tycker Buddismen och Hinduismen är intressantast. Gilalr tanken på att man återföds. Jag tycker Hindusimen påminner en hel del om den grekiska mytelogin, eller deras gudar gör det. Gilalr när det  fler gudar, då finns det fler att relatera till.
Riktigt spännande är det att Gansesha har ett elefant huvud för hans far Shiva hugg av det.

Shiva hade varit ute på en lång resa, när han kom hem från resan hade sonen vuxit från barn till vuxen man. Shiva trodde det var hans Frus Paravatis älskare, så han hugg av huvudet. När han insåg misstaget beådrade han sinna tjänare att hämta de första huvud de kunde hitta, detta var ett elefant huvud. Så att Paravati skulle förlåta honom fick han lova att Ganesha skulle bli den största guden, den man först tillber.

Jag tycker det är rolgit att läsa om sådanna myter kring gudarna. Jag tycker dett apåminner om när Zeus hade en enorm huvudvärk hans huvud klyvs och upp kommer Atena.

Idag var jag på promenad med Elsa och Astrid, det gick jätte bra. Elsa som annars brukar bli ganska förbannad när man kopplar Astrid flög inte på henne denna gång. De har inte bråkat sen imorse nu, sköönt.
Elsa är den som startar bråket. hon siter och morrar sen anfaller hon. Men Astrid tar snabbt övertag, hon är starkare än Elsa.
Om de får gå ihop nu ett tag kanske de slutar bråka.

Jag saknar fortfarande lilla Siljen.... Hon fick föresten namnet Tuva.

chao!

We can...

Den här låten är så otroligt fin.

We can med EMD


Måndag igen...

Jaha, då var det måndag igen.
Varför måste måndagar allitd vara så slöa? Man vill aldrig gå upp utan bara ligga och dra sig hela dagen.
Så när man kommer till skolan på morgonen sitter på morgonsamlingen kommer min handledare och säger "idag är det matte dag!" JippiE! not... Varför måste de ordan sånna här dagar?
Något som var bra på förmiddagen var att de hade matte ws så man kunde jobba och redovisa. Men det var två lärare där som sa att de tog hjälp i första hand, redovisning fick komma sen.
Så när man ahr suttit där i sådär 1,5 h kommer äntligen en lärare som tar redovisningar, jag och en annan tjej fick redvovisa tillsamans eftersom vi båda var på samma steg. VG fick vi båda så jag är nöjd.

Det var en matte förläsning idag inför nationella proven i matte. De varkar inte så läskiga som jag trott. Har kollat igenom lite olika natinella prov och svåra var de inte alla fall så det käns ganska lugnt.
Något som käns lite läskigt att ha natinella prov i är NO och moderna språk.

På eftermiddagen i skolan skulle vi ha lite olika stationer. Olika lärare höll i olika aktiviteter. Det var lite matte kluringar och liknande. Ganska långtråkig, alla lärare vi hade kom försent och vissa dök inte upp alls.
Men dagen har endå flytit på ganska bra.

Nu hemma idag har jag bara slappat framför datorn och varit ute med hundarna.
Mamma har bakat bröd, mycket gott hehe.

Chao!

Buffy The Vampire Slayer - Walk Through The Fire

Bara för jag börjat kolla på buffy igen måste jag tipsa om den här.

Den här är från säsong 6 "One more with feeling" Hela sunnydale blir förhäxade av en sång och dans demon.

Helgen är över!

Helger går alltid så snabbt? Varför kan man tänka sig. Okey, egentligen så har vi ju bara två heldagar, om man inte räknar med fredagen.
Skolan är ju "hela" fem dagar mer än dubbelt så mycket nä helgen. Skolv eckan går alltid snabbt så tekniskt sett borde helgen även den gå snabbt.

Även om helgen var kort har jag hunnit med mycket.

Jag bakade i lördags väldigt goda bullar. Jag gjorde en lussekatts deg men gjorde dem son vanliga bullar, med kanel, socker och vaniljsocker fyllning.
Riktigt goda blev dem! De smakade helt parfekt. Så jag är väldigt nöjd.

När bullarn jäste och var i ugnen passade jag på att göra klart projektuppgiften i Matte steg 30. YES! Ätnligen klar med den.

På kvällen och natten var jag helt upptagen med att kolla på buffy säsong 3. Kollade på cd1 - cd3. Bästa avsnitt på dessa var/är The Wish, Love fool, Gingerbread mfl. :)

Söndagen startade vi med en lång familje promenad. Vi gick i ungefär 1,5 h. Och tränade inkallning med hundarna. Så söta är dem :D

Efter det hjälpte mamma mig med bild och slöjd uppgiften. Min ram är helt klar med. Ska bara fixa processdagboken så är jag helt klar.

tycker jag avrit duktigt i helgen, jag har gjort bildanalysen, matte uppgiften och slöjden *stolt*


Mina Bullar ^^
mina bullar 8 nov 2008


Astrid och Silje nosar i vattenpöl =)
sötisar nosar i vattenpölar

Chao!

Kevin Borg!

Kevin Borg är min idol 2008!

Han var så fantastik igår, och det har han varit alla gånger en riktigt stjärna är han!


Äntligen Fredag!

Äntligen Fredag! Det känns riktigt skönt med helg, helg, helg... hör hur skönt ordet hörs hehe.

Veckan har flytit på ganska bra. Kursen har körd igång, fyra veckor ska det vara. Den ska handla om de fem stora religonerna var på en ganska intressant föreläsning idag och har börjat med uppgifterna.

Fick idag reda på i skolan att nästa vecka är termines sista redovisningsdag. Och det är endast på dem man kan redovisa sina projekt arbeten... Jag som skulle redovisa 29 nästa vecka! Men som tur med blev jag klar med 29 och har börjat lite smått på projekt arbetet på 30, förhoppas att jag blir klar med den!

Idag var vi hem till Stefan och kollade på nykomlingen, en riktigt liten sötnos! Så söt, jag kunde inte slute se och le mot henne hon var så söt. Ännu bättre var det när jag höll i henne och ett stort leende spricker upp i hennes ansikte ^^ hihi lilla sötnosen.

Efter det skulle vi in på Kapphal mamma hade tänkt köpa en jacka med hon hittade ingen. Men det gjorde jag, så en ny jacka har jag köpt idag. bild kommer senare, har inte hunnit tagit foto.

Imorgon ska jag baka lussebullar, som lussekattter fast man gör som vanliga bullar. hoppas det blir gott hehe xD

Jag och lilla underbarnet! <3


chao!

RSS 2.0