En lång dag...

Jag blev väckt redan klocan åtta av hundarna. Jag kunde inte sommna om så det blev en lån promenad med dem.
Det var ett ganska skönt sätt att starta dagen på hehe.
När jag kom in gav jag gullungarna mat och gjorde iordning lite frukost till mig själv. Jag sattt på kaffe i perkelatorn men när det var klar upptäckte jag: VI HADE INGEN MJÖLK :O. Jag ta sprutgrädde istället, det såg ut som cappucino.

Efter frukost kollade jag runt i rummet och tyckte att det behövdes en förändring.
Så jag moblerade om lite och städade ordentligt. Oj oj vad många damråttor jag hade hehe.
Igår började ett av blockljusen att rinna ut på golvet men var för lat att ta bort det då. Så idag fick jag lilla på knä och skrapa bort det med allt jag kunde hitta.
Jag städade även fönstrena, det var inte igår de blev tvättade hehe.

När jag var klar med mobleringen upptäckte jag ahde det saknades något. Gick runt och kollade efter någon tavla i hela lägenheten men ingen tycktes passa.
Som tur var kunde mamma köra mig till ikea. När jag kom dit såg jag direkt vilken jag ville ha. Efter en halvtimmes letande efter den frågade jag om hjälp och den ahde såklar tagit slut igår. Så typiskt! Men eftersom jag inte ville ha någon annan var det ju onödigt att köpa en.
Jaja, så mitt rum blev utan tavla.

Annars har jag bara slappat hela dagen.
Jag satt i köket och såg att klockan var åtta gick och slog på sexan men inget simpson, då kollar jag på klockan i rummet. Bara sju! Så typiskt!

Imorgon bär det av till fagersta. Film kväll med kusinerna :P

Chao!

Klipp

Mina favorit klipp från Mamma mia filmen =P

SOSLay all your love on me

Klart!

Idag var det redovisningsdag i skolan. Redovisade Engelska 24, det var det jag läste "Spellbound" för, gjorde analys på den också. Fick VG på det så jag är vädlgit nöjd, det var grammatiken som var fel igen. Men jag är nöjd med Vg det är ju mitt mål så..
Matten blev också redovisad fick mvg *yes* det är jag nöjd med, för det var väldigt krongligt. nu har jag bara 2 steg kvar i matte 29 och 30. 29 ska visst vara väldigt svårt har jag hört, men bara för det tycke rjag säkert att det är lätt. På steg 30 blir det prov och arbete som innehåller steg 26-29 :S För hoppas att det går bra.

Jag blev även klar med min novell idag haha.
De första meningarna:

- Hur kunde du! skrek Christa förtvivlat till den man hon så länge älskat.

-  Det betydde ingenting... det bara hände! Försvarade han sig

Låter det spännande? ;P hehe.

Hemma idag har jag bara latat mm hehe. Längtar tills Desperate Hous wives och Christine ikväll ;P

Imorgon blir det simming på idrotten..

Chao mis amigos.

Måndag...

Helgen går så snabbt!
Idag rullade skolan på ordentligen, jag blev klar med musik uppgiften ska checka imorgon så jag ahr fått med allt.
Engelska bok analysen är klar den med. Känns väldigt skönt att var klar med den med . Ska redovisa den imorgon, egentligen skulle jag redovisa den vecka 45 men den är redan klar så... och Så har vi ju redovisnings dag imorgon. Ska redovisa matten då med.
Mina termins mål har gått väldigt bra i år, ska upp till 30 i Svenska har precis gjort novellen på 30 så jag ska bara fixa slutreflektion.
Engelskan ska jag till 25 och ska redovisa 24 imorgon så jag ligger bra till hehe.

Efter skolan idag var jag in till gina och böt den rosa polo tunican, den kändes inte rätt för mig. Den passade inte min hud heller.
Det blev en grå med ett lite annorlunda mönster på, mycket snygg iallafall lägger upp bild senare.

Vi var och kollade på en lägenhet idag. Den var mycket fin, om den inte hade behöfts renoveras så mycket. Den hade inte renoverads sen 92. En gamal tant hade bott där.

Här är en bild på Astrid från promenaden idag. hehe min lilla sötnos <3
lilla söta astrid på promenad.

chao!

Söndag

Idag startade jag dagen med en lång promenad med Astrid. På sju ställen under hela rundan låg krossad glas. På några ställen låg det til och med trasiga långa lysrör. Vem har ork att vara så barnslig att man går och krossar glas på cyckelbanorna. Det är väldigt jobbigt när man går med hunden, hunden kan råka nosa upp det och skära sig.
Det finns så många hundägare här, jag tror de med tycker att det är väldigt jobbigt med massa glas på marken.

Väl hemma från promenaden blev det att städa rummet. Jag började att  med att byta sängkläder, det blev de gula med lejon på. Kanske lite fjantigt men de är mina favorit sängkläder, sover konstigt nog väldigt bra när jag har dem.
hehe. Jag var så duktigt att jag rensade ur smink lådan, två gamla kajaler frå Frida tidningen blev slängda. De har legat där i snart ett år och aldrig blivit använda.
Så just nu är rummet fint och rent, varken damm på hyllor eller golv hehe.

Efter det cyklade jag, mamma och syrran ner till stan. Syrran började med att cyckla in i mig... Så klart blev hon arg på mig, skyllde på mig att jag inte cyklade snabbt nog hehe. Hon cyklade föresten in i mig påvägen hem också, jag gick upp för en backe och när jag skulle börja cykla igen kommer hon igen och "pang" rätt in i min cykel även den här gången sköt hon skulden till mig.

Väl nere på stan började vi med att gå till gina trico, jag skulle köpa en polo tunica hade jag tänkt. Det blev en grå/svart randig och en rosa som omväxling.
Efter det gick vi till telia, mamma köpte bärbart modem i fredags men när jag skulle instalera det funkade det inte hur jag än gjorde. även när jag hade instalerat det kom jag inte in på nätet. De sa att jag skulle klicka på någon anslut knapp, om det inte funkade skulle jag ta med hela datorn dit så de kunde hjälpa mig. Mig och mig egentligen är det syrrans, eller frånbörjan mammas dator.

väl hemma igen var jag framme först. Jag tänkte ta en tur med hundarna på en gång. Jag kopplar Elsa och Silje, direkt när jag ska koppla Astrid flyger Elsa på henne och bråket är igång.
De "bråkar" in i hallbordet och lampan faller till golvet. Som tru var hade Elsa kopplet på sig så jag kunde få isär dem och få in henne i köket. Jag fick gå med Astrid och Silje först oich sedan Elsa. När jag skulle ta upp glaset fick hundarna gå runt på uteplatsen och bli vänner igen. Och när de kommer in börjar de bråka igen... Som tur var kom mamma hem då och kunde hjälpa mig få isär dem den här gången.

Något som irreterar mig är sopprummet. Det var när jag skulle slänga lampan, de hade en "låda" för glaset men ingen för El-saker och inte heller något farligt avall, jag som hade med mig min hår-spray.  Så de fick hamna i allmänt avfall.
När de vill att man ska soppsortera måste de ju ha lådor till allt i sopprummet. Glöm att jag tänker cykla hela vägen till sopptippen/soppstationen så fort jah behöver slänga en naglack eller hår spray.

Här har vi dagens inköp:
nya tröjjor

chao!

Idol 2008 2

Tyckte det var väldigt roligt med 90-tals tema igår =)
Det var helt rätt att Yasmina åkte ut, man kan inte gå hur långt som helst med utseende.

Gillade att alla idolerna sjung Backstreats boys låt i början, jag är helt såld på pojkband.

Sepideh, Så otroligt bra! vilken röst hon har.  och så sjung han ju den otroligt fina låten Everything I do i do it for you.
Johan,  han var ganska bra men inte hans bästa framträdande.
Lars, jag tyckte inte Lars var bra igår. Han sjöng falskt och för tyst. Men annars gillar jag honom, han har en skön personlighet.
LouLou, nej hoppas hon åker ut nästa gång. Hon var så bra, men just det hon VAR och är inte längre. Men hon var endå bättre denna vecka än vad hon var förra.
Yasmina, hennes röst var väldigt fin. Jag gillar verkligen låten hon sjöng men hon förmedlade inte känslantill mig.
RobinE, rock robin! han är bra! Det var lite pojkbands stuk över honom denna vecka.  Satt i början och ställde sig i refrängen.
Anna, jag gillar henne inte så mycket. Jag tyckte hon var bra innan men inte nu längre.
RobinB, han sjunger verkligen bra! vilken röst han har, och hna kan sjunga olika slags låtar så bra. Torn är en av mina favorit låtar. Jag gillade inte att han böt till Girl och she. Han gjorde det bara svårare för honom själv.
Kevin, han är min idol 2008. Han är redan en stor artist.
Alice, det är något jag inte gillar med henne. Men hon är en fantastisk sångerksa. Hennes röst är så ren!

Chao!

förvirrad...

Jag trodde jag hade bestämt mig för vilken gymnasie program jag skulle gå men nej. Var på gymnasiemässan idag och är ännu mer förvirrad. Var och pratade med alla från alla olika gymnasium typ.
Jag hade tänkt gå OP omvrådnad, men när jag prtade med dem kom det fram att medlebetygen för att komma in där låg på 100-120 p... och jag låg på 260 förra året (och har tänkt att höjja det hehe) Det känns som jag slänger mina betyg och allt arbete isjön om jag väljer det. Även om jag jämt velat gå där, men inte trodde jag att jag skulle få så bra betyg.
Kommer ihåg när jag satt på kunskapskolan förra hösten var helt ny och jag och min handledare skulle lägga upp mina mål på slutbetyg i nian.
Ungefär G i allt, MVG i SO och Matte VG i No, Svenska och teknik. och nu har jag tre G 5 mvg och resten VG. Det är ju bättre än jag någonsin kunnat tänka mig.
Men iallafall är jag väldigt förvirrad just nu, vad ska jag gå för gymnasium?
Jag kollade på en skola som hade spanska som huvudgren på skolan, men man väljde program NV SP och något annat. Spanska tillhör som grundämne i skolan, man får åka på resor och vara utbytes student + få en laptop som skolan betalar. och det tycker jag låter jätte bra, så det är ett av alternativen just nu.
Annars har jag tänkt på frisör/stylist, det verkade jätte roligt och medelbetyget låg på 260 som jag... men jag vet inte.
Jag har rensat ur alla papper jag fick från mässan idag men har ännu flera papper kvar. Ett är från ABB jag tycker den skolan verkade ganska intressant det var en ganska bred utbildning.

Just nu ska jag smälta allt.. läsa lite och ta det lungt.
Har precis skrivt ihop ett papper inför HKK provet, ska öva mer i morgon.

Chao!

"Simma simma i en dimma"

Vi hade simmning idag på idrotten =D Min gren på idrotten det enda jag är bra på hehe.
Vi i G-gruppen, hade inte obiligatorisk livräddning eftersom det inte är med i bedömmningsmallen för G.
Men jag och syrran simmade så snabbt att vi fick pröva i allafall, det var jätterolgit :D Hämtade dockan... hämta syrran som skulle spela livlös (men en livlös sprattlar inte med benet) och kaste ut en ring, det var rolgiast :D

Dagen när vi kom hem rullade på som vanligt, vi hanna ta tidiga bussen igår (ÄNTLIGEN) syrran var inte på toa i 10min... Så vi kom hem ganska tidigt. Jag tog en liten tur med Astrid när jag kom hem "vanliga vägen" min nya runda som jag har hittat. Jag kollade på Top model 5 final, och YEES Nicole vann :D


Idag har vi inte så lång skoldag, vi äter typ lunch redan vid 10-45 :o! Eftersom vi ska till gymnasie mässan 11.15.
Efter det slutar vi, och det tar kanske en kvart att gå hem därifrån.
Innan gymnasie mässan har jag tänkt jobba med matte. Måste göra klart stegtestet så jag kan redovisa nästa vecka!

Kollade på GA igår, ätnligen kanske Mardith och Derek blir tillsammans det är på tiden!


sötnosar Måste bara visa mina sötnosar <3

Tisdag

Hola!
Dagen har rullat på som vanligt. Skulle arbeta med spanska idag, men så kom jag inte in på den himmla porten så jag kunde inte skriva ut steg 19. Sen så lovade jag Emma att redovisa Svenska 29 med henne klar, efentlgien ska jag göra det nästa vecka men är klar redan så..
Så jag satt vid svenskan pluggade på lite inför hemkunskapen, gick och kollade på redovisningslistan vi nyss skrivit på.Det var ca 30 pers framför oss... Så då tog jag stora steget och gick till spanska läraren om hon hade steg 19 och det hade hon. När jag precis ahde börjat arbeta med spanskan kommer en svenska lärare in och säger att redovisningen är slut och nu ska hon ha förläsning för år nio om ordklasser. De flesta gick då men jag och syrran + 3 till stannade kvar. Det var en upplevelse måste jag säga... hm...Hon drog igenom det här enkla på ett ganska underligt sätt ritade massa hjärtan och skrev add+verb=sant... och liknande. Hon skulle nog vara en väldigt bra lågstadielärare.

Efter det flög dagen på, jag hade Matte kp där vi skulle klippa och tejpa ihop och bevisa att pythagoras sats med kvadraterna verkligen var sant.. Det gick sådär, mer ska jag inte säga hehe.

På Spanskan idag skulle vi först översätta några meningar det gick sådär. Efter det började hon fråga alla massa saker, säg det och säg det, nämn 3 blabla... Sist men inte minst frågade hon mog "hur säger du när du vill beställa en bljet till stockholm" Yes! Tänkte jag för det är nästan det enda jag kan hehe....

På efter middagen skulle vi vara vid Culturen, det visste varekn jag eller syrran var det låg hur än alla förklarade. Men Emma sa att vi skulle gå med dem så de gjorde vi.. Men vi tog en liten omväg .. hehe och kom fram precis innan den lilla konsären vi skulle på började.
Den var ganska intressant, den var om Queen. Det mest intressant när han pratade om sångaren Freddy.

Ikväll har jag varit så duktigt att laga mat! :) Det blev stekt fläsk, mackaroner och min egna sås.

Längtar till kl 21.. Då är det desperate housewives =D
efter det blir det en spännande fortsättning av Kristin.

Ny Design! Tack SweetD!

Nu har jag fått en ny bloggdesign av den fantastiskt duktiga Sweetdevil http://sweetdevil.blogg.se/ ,
Stort tack säger jag till dig SweetD designen är jättefin =)

Nå, vad tyx om den nya designen? :P

Måndag...

Så där ja, nu var helgen slut.
Idag i skolan fick jag ÄNTLIGEN tag på en dator, så jag blev klar med mitt SO uppdrag om 70-talet. Eller ja klar med power pointen, muntlig redovisning är nästa vecka på fredag. Det känns skönt att vara klar med det, nu kan jag göra klar musiken. Jag skriver om pop och om hur den utvecklas, pop artisten jag skriver om är madonna.
Nu kan jag även tänka på bilden, göra bild analysen och identitet fotot. Undra vilka två personligheter jag ska byta till. Kanske punkare och sportfåne? nä jag får se.

På fredag blir det prov.. Det känns som det alltid är prov nu mera. HKK provet är om närings-och mineral ämnen, vitaminer, och KO. Hoppas det går bra.

Jag tycker att det blev mörkt väldigt tidigt i dag! Redan klockan sex var det kolsvart. Så jag fick gå en mörk promenad med Astrid.. hehe.

Nu ska jag gå och äta fikspinnar hehe ;P

chao!

Spellbound

boken <-----------------------  Spellbound

Jag läste några  kapitel ur denna igår, den är lika bra som den svenska. Jag blev lika
fast i boken som jag blir i den svenska. och det är ju bra. När Silje rider på hösten med Tengel, och får reda på att "han" sold sin själ till djävulen, sne söker hon upp honom i sitt hem.
Tiller som vill och inte vill läsa den i Engelska, GÖR DET! Den är lika bra på Engelska som den är på Svenska.
Just nu längtar jag bara till att få läsa mer ur den.

Men det hinner jag inte, vi ska iväg till stugan!
Astrid bland några blommor i stugan.

chao!

Idol 2008 1

idol loggan
Det här tyckte jag om kvällens tävling:

Det var tråkigt att Jesper åkte ut, jag hade inte hört honom sjunga förrut och han sjöng ju riktigt bra.

Sämst ikväll: Yazmina och LouLou.
Bäst ikväll: Kevin och RobinB

Kevin: Natalie är inte låter som jag vanligt vis digger, men kevin gjorde den bra!
Robin B: När jag hörde att han skulle sjunga Mercy tänkte jag "VA!" jag trodde verkligen inte hans kulle klara det, men han gjorde den till sin låt, exakt som de ska i idol.
Lars: Jag gillar Lars, han är så där lite speciell, men  han borde ha tagit i mer ikväll.
LouLou: När jag hörde henne på audition tänkte jag "wow vilken röst och vilken energi!" men inget av det kände jag ikväll.
Sepideh: Inte hennes bästa framträdande ikväll, när jag såg henne förre veckan tyckte jg att hon hde en riktigt kraftfull röst, men inget av det fick fram i "I kissed a girl"
Yazmina: Hon valde en väldigt svår låt, och hon fick inte fram tonerna ordentlgit och hängde inte riktigt med.
Johan: Så liten och så stor röst!
Anna: Hon är ungefär som Johan ser så liten ut men ahr en kraftfull röst.
Alice: Hon har är väldigt ren röst, men jag hoppas inte hon blir idol 2008.
Robin E: han är ganska bra, men ahn sätter sig inte på minnet.
Jesper: Jag tyckte jesper sjung ganska bra, han lät som orginalet. Men i idol så ska man ju göra låten till sig egen.

Chao!

A normal day...

Allt käns att gå väldigt bra just nu. Fick MVG på både Hemkunskapen och So provet om kalla kriget. Känner mig ganska nöjd.
På onsdag får vi veta hur det gick på No provet, så blird et ju ännu ett prov på fredag hemkunskap...

åwww. Så mycket skolarbete just nu! Det känns inte bra hehe. Fredag 43 ska både So och musik uppdraget in. Men tror att det kommer gå ganska bra, så det ser ut just nu iallafall ;P hehe.

Lördag vecka 43 blir det att se ladies night :D I malmö, så det blir ner till skåne. wihooo.

Det är skönt att det snart är helg, vi ska till stugan i helgen :P

Chao

Aj aj aj!

Jag och Astrid juni 2008

Vi hade någon slags muskelträning på idrotten igår, armhävningar, sit-ups at alla hål och kanter och någon konstigt merd ryggen med mera.
Just nu har jag en hemsk tränings verk, i magen! Jag har alltid gjort sit.ups rakt upp men igår fick jag veta att man måste göra åt sidan också för att träna alla magmuskler. Och just därför har jag ont i magen, och i ryggen utav en annan övning. Jag vaknade med ett aaaahaji morse hehe.

Just nu äter jag frukost, en macka och ett äpple. Jag hade tänkt dricka akffe också men jag orkade inte brygga iordning nått. Eller jag förökte kocka kaffe i vattenkockare och göra näskaffe, och hällde i mjölk. Men mjölken var tydligen gamal och mitt kaffe blev inte gott hehe.
Men jag måste säga att äpplet är hemskt gott.

GA var jättebra igår =) Det där paret var hur gulliga som helt stillsamans, synd att killen dog.
Nu tycker jag Merdith och Derek ska rycka ihp sig! Dumpa sköterksan och bli ihop!
Och den där Rebecca... måste jag säga mer? Nej men kunde inte Alex litat på Izzi?

Nu kan jag nog inte skriva mer, om jag vill hinna till skolan hehe :P

Chao!

Trött...

Är så himmla trött hela tiden. Höll på att somna hela tiden idag. Kan inte förstå varför jag är så trött...

Längtar till Desperate housewives som är ikväll!
desperate housewives

Äntligen!

  boken      Äntligen har jag min Spellbound bok jag har väntat i snart tre veckor och det skulle ta fem dagar...
Ja, ja nu har jag den iallafall.
Jag tog cyckeln till Ica går in och köper bönor till mamma. Betaler och trallar vidare till icas post. Ger de nummer de ska ha, och så får jag inte ta ut boken. Efter som den är beställd i mammas namn och hon var tvungen att gå dit med sitt leg. Jag kunde inte hjälpa det, mina tårar började rinna när jag lämnade affären. Fårstår inte varför eegentligen, kan det vara att jag har väntat så länge på boken och så får jag inte? Eller att jag fick betala 40kr extra för att få den till ica, bara för mitt dumma kort inte går att betala på nätet. Jag ringde min snälla mamma som kom dit på en gång och hämtade ut boken. hehe och så sa hon att jag skulle få de 40 kronorna av henne :P Vilken snäll mamma jag har.

Nu har jag läst ett kapitel i boken, kapitlet slutade väldigt spännande. Fast de svenska är bättre än så länge.
Nu kollar jag på Christine, ikväll blir det 2 ½ men, wiiho!

Chao!

Hjälp! vad nu?!

Min gullfiaDagen har ungefär flytit på idag. Blev väckt av Angeli som tände lampan i hallen... Hon släkte igen 6.18. Jag trodde jag skulle få sova 10 minuter till men nej, tre små hundar kommer hoppande vid säng kanten och alla vill ha klappar. Vad ska man göra?..

I skolan fick vi det nya uppdraget. Jag ska skriva om 70-talet. Musik, trender politiska händelser med mera. Svårt började idag. Det var väldigt mycket som var modernt på 70 talet, fick tre power point sidor bara med trender. Ja, det är så jag ska redovisa. Vi ska redovisa muntligt framför hela skolan. Känner mig redan ganska nervös, men jag tror powerpoint är ett bra sätt att arbeta på.
Vi fick även musk uppdraget, skriva om en musik stil allt som handlar om den ifrån 1960- idag. Jag ahr börjat skriva lite om pop tror att det går bra.
Vi har ju så mycket just nu! Nästa vecka hemkuskapsprov och uppdragen ska in v43.

Jag redovisade Engelskan idag. Jag gjorde en interju med William Shakespere eller jag hittade på. Men läraren tyckte det var bra, jag fick vg+. De som var fel var min gramatik, det heter inte meted utan met. Om jag hade haft rätt på det hade det blivit MVG sa han. Så jag är ganska nöjd just nu eftersom jag fick G förra året. Jag hoppas verkligen att jag får VG i år.
På näste steg i engelskan ska jag läsa en bok. Jag ska läsa isfolket på engelska :P
Idag kl 17 ska boken finnas på ica, då blir det att cyckla dit :D

Något konstigt idag var på samlingen i skolan. Läraren sa att hon vill prata med mig om min hemkunskapk, jag ahde miss uppfattat något sa hon :O Så just nu har jag panik för det. hon ville prata med mig på morgon. Vad kan jag ha gjort för fel? Jag gjorde ju allt som stod! Hoppas det inte är ett IG. Därav min rubrik, "Hjälp! Vad gör jag nu?"

Nu har jag några hundar som vill ut på men promenad.

chao!

Första gången!

Tanken bara slog mig idag. Alla andra har blogg så varför ska jag inte ha en?
Så här är den, min egna blogg.

Okay. Blev väckt klockan 10 av en liten skällande Silje. Strax efter roppar mamma att Moster och kusin catrine ska hit in till IKEA.
Kände mig lagomt mörbultad, ahr knappt sovit någontong sen skolan började. Var uppe till tre inatt och kollade på serien "scarlett" Den var varkligen bra, kunde inte sluta kolla på den. Men nu är den slut...

I allafall vi åkte till IKEA och träffade moster och kusin. Vi började med att gå till fyndet. Mamma och moster bara älskar att kolla där. Men de köpte inget.
Sen gick vi runt och kollade på hela ikea. Jag, syrran och kusinen provade alla sängar i ikeas "Jag bor på.... m2". Sängarna var så otrolgit  mjuka jag skulle kunnat däcka direkt och jag ville. Vi försökte fa en bra bild på oss alla tre, men det var tyvärr omöjligt.

Vi åt lite mat i IKEAS resturang. Jag tog kottlettrad, jag älskar verkligen det! Deras bea-sås är så otroligt god. Till efterätt blev det en kanelbulle, åt ju ingen igår på kanelbullens dag.
Vi satt säkert där i en timma.

Dagens köp för mig blev en ny kudde och en låg billyhylla. Kudden är verkligen mjuk och hyllan passar perfekt. Den är redan full av grejjor.

Goosip girl hade säsongs premiär idag. Var ju tvungen att kolla på det. Tog ett liten fotbad till det.
Nu känns det verkligen som allt är igång, Desperate house wiev och Grey's antomy har börjat de med. Och skolan har kört igång på riktigt, har redan ahft två prov väntar än spänt på resultatet.
Det var sommarlov, men plötsligt är det slut och skolan kör igång ordentligt. Är ganska stressad inför hemkunskaps provet, vill så gärna lyckas väl. Men det är så mycket. Allt i skolan är mycket just nu.

Imorgon tror jag inte det händer mycket, i skolan ska jag redovisa Engelskan får se om min interju duger. Ska även höra med de olika ämnes lärarna om proven är rättade än.
Annars blir det nog lite mys med hundarna. Ska nog ta en lång cyckeltur med lilla Astrid.


Det var min dag. Chao! kram

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0