Första inlägget!

Nu skriver jag mitt första inlägg på min nya laptop. Thi! Nu kan jag äntligen säga att jag har en laptop.
Nu är det bara att vänja sig, den är mjkt mindre än min gamla ;mindre tangenter, ingen mus bara en lite platta. Jag måste anpassa mig.

Men min nya dator är så fiin! Är så glad, har inbbygt webcam o allt!

Första bilden med webcam
first shot! :P

Chao!

Ny dator!

Jag fick äntligen min nya dator idag, jag är såå glad :D Äntligen ahr jag coskå en bärbar dator, en liten blå Acer. Jag ville ha en rosa eller lila dator men det fick jag inte får mamma. Men jag är glad iallafall :D
Nu måste jag bara föra över allt på minnes kort och sedan in i nya datorn.

acer

Nu måste jag dra och fixa iordning datorn och allt :D

Chao!

How you remind me

Den här låten gick på radio idag, det var ett bra tag sen jag hörde den sist.

Här har vi den med Spike och Buffy...


Äntligen måndag?

Inte direkt så jag kände imorse även om jag fick sovmorgon. Jag väcktes snabbt ut min dröm om att det var fredag kväll när mobilen satte igång I'm no Romeo klockan 7 imorse. Jag var så himmla trött, det är väl för att klockan egentligen var 6. Även om jag var så trött så var jag klar med plattathår, smink och allt redan 7.40.
Mamma körde oss till skolan idag, det var väldigt skönt att slippa ta bussen.

Det var en väldigt lugn dag i skolan idag på förmiddagen arbeta jag och min kurs grupp med uppgiften. Äntligen fungerade datorerna och vi kunde arbete.
Jag arbetade också med matte idag, måste tydligen köpa en miniräknare för minst 1200 :-...

När jag kom hem idag efter skolan drog och jag och mamma för att simma. Det känns så skönt att simma, man kan verkligen sträcka ut sig. Ett bra sätt att röra sig på tycker jag.
Jag vet, jag ahde tänkt börja simma en gång i veckan men det blev inte av något förra veckan. Men den här veckan blir det två, ska simma med skolanpå onsdag.

Chao!

Gossip Girl.

Spoiler för er som inte sett senaste avsnittet.

Gossip Girl var allvarligt talat väldigt rörigt idag! så mycket hände, nästan lite för mycket. Börjar bli orolig att det börjar spåra ut lite, inte för jag tänkt sluta titta men detta kan hända att folk börjar göra.
Jag förstod på en gång att adodtiv pappan  när  sa att sonen var död till Lily och rufus, inte svårt att förstå. Varför skulle han inte luras lixom? Så är det i ALLA himmla serie. Ni ska inte tro att jag inte kollar på serier, det gör jag så det räcker. Är en riktig serie-freak!
Det var riktigt taskigt av de irriterande tjejerna spred ut det på Gossip Girl, men även det händer alltid.

Någon annan som irriterar mig mycket är Chuc's farbror, ett jvla svin är vad han är! Hur kan han lura sig brorson på det där viset, och lura Blair. Han och Blair måste haft ihop det på nyårsafton, de Chuck inte får veta...
Han vill säkert ha henne.
Mer ska jag inte säga...

Det hände så himmla mycket i detta avsnitt är fortfarande chockad!

Gossip Girl


Mina små sötnosar.

Här kommer bilder på Elsa och Astrid.

Söta och nybadade!
nybadade hundar.

Presenten idag var till Astrid men man kan inte vara orättvis!
Elsa tuggar ben 1Elsa tuggar ben 2

och så Astrid försöker gömma undan sina godisben.
Astrid tuggar ben 1Astrid tuggar ben 2

(Klicka för större!!!)


Chao!

Sista gången!

Idag var det sista gången på Freestile kursen, men det var ingen agility. Det var bara jag och tre till + tränaren som kom dit. Så Vi fick visa upp examnes uppgift, det vi hade lärt oss två och två. Alla var verkligen jätteduktiga, och det tycker jag att Astrid var hon med.
Jag hade tänkt använda en blomma som target, det är det jag övat med hemma. Men Astrid brydde sig inte alls om blomman, den som hon tidigare varit helt tokig i. Men som tur var fick vi framföra två gånger, till olika låtar med olika takt. Jag trodde att vi alla skulle ha med egen musik att framföra våran "dans" till. Jag skulle ha EMD's nya låt I'm No Romeo, eftersom jag tycker att takten är väldigt lagom för mig, 2/4.

När allt var klart, när vi hade fikat och kollat + diskuterat om olika freestile program på elit nivå slutade vi.
Först fick vi alla en liten present, en grön påse med en plast blomma och lite hund ben och hund godis. 

 presenthund godis.

Chao!

Famliy Guy.

Family Guy är ett program jag verkligen gillar! Det är bättre en Simpson, tycker jag.

Family Guy är så himmla sjuk att det blir roligt. Sitter och skrattar som en toka varje lördag och övriga gånger jag ser det.


Stewie spöar Brian.
Helt sjuk, hehehaha!Chao!

KLART!

Då var vi färdiga med släkkträdet på Sagan Om isfolket forumet.

Så här blev det:
Färdigt isfolket släktträd
Klicka för större.

Chao!

Bakat lite.

Eftersom jag inte haft något att göra idag så bakade jag lite. Det blev lite kladdkaka.
Den blev så god sist att jag var bara tvungen att göra den igen. Jag var ju tvungen att äta av den lite för tidigt igen, då den var helt rinnig. Nu står den iallafall i kylen där den ska bli sval och god.

Jag var lite snabb med att förstöra min kaka så har inte någon bild.  Ska ta bild sen när jag tar en bit senare.
kladdkaka
Hittade den här bilden på Google.

Chao!

Packat i böcker.

Jag har varit totalt uttråkad idag, vet inte vad jag ska göra! Jag har packat två lådor en med massa blandat skit och den andra med mina böcker. Självklart gick inte alla mina böcker ner i en låda, jag behöver två-tre till för att få ner alla böcker.
Det känns lite tråkigt att flytta igen, men samtidigt spännade. Är ganska trött på den härlägenheten men är inte trött på den här staden. Men jag ska ju få en etta här i stan då blir allting bra, orkar inte bo på landet igen! Är för van att ha nära till affärer, på landet är min enda chans att komma till någon affär att mamma måste köra mig. Och jag vill kunna åka till affären när jag vill.

Min låda med lite blandade böcker.
böcker

Chao!

Helg igen!

Då var det äntligen helg igen, det blir skönt med lite ledigt från skolan. Hundarna var så söta imorse, hehe. Elsa är så himmla liten, det är helt otroligt. Hon är snart tre år men är fortfarande otrolgit liten. Hon ser ut som en liten valp, men är kaxig som bara den. När man ska klappa om hundarna putter Elsa jämt iväg Astrid, hon vill att all uppmärksamhet. Och Astrid lyssnar, hon sätter sig så sött en halvmeter iväg.

Lyssnade på denna låt när jag var ute med hundarna.

 

Chao!

Fredag's underhållning.

Fredags underhållning för mig de senaste veckorna har bestått av att kolla på SVT. 20.00 - 21.30.
Först Så ska det låta och efter det Grillad.
Ikväll tycker inte jag att någon av programmen var riktigt bra.


Först Så ska det låta, inga bra artister i huvudtaget! Den enda kända var Kikki Danielsso, och hur känd är hon? Hon är inte så bra heller måste jag säga. Det var en person med som var med i Sverigs High School Musical, han sjöng faktiskt riktigt bra! Bäst ikväll iallafall. Han var som en sjungade Björn Gustafsson med brunt hår hehe.

Det var en tjej med i Kikkis och musikalstjärnas motståndare lag, hon var inte bra! Hon lät så otrolgit tråkig plus att det såg ut som hon grät när hon sjöng. Ja, så hemskt var det.

Grillad var inte heller bra ikväll, inga roliga skämt i huvudtaget! Den enda som var någotlunda bra var Claudia Galli, resten var inte alls bra. Alla komiker kom med tråkiga skämt, men det finns nog inget roligt att skämta om när det kommer till Anna Book.

På Så ska det låta sjöng de låten Allt som jag känner, den är en av de finaste kärlekslåtarna tycker jag!
Så fin! Den bra verisionen gick tyvärr inte att bädda in.Chao!

Shopping!

Vi fick en ny uppgift i skolan i dag, och vi var inte ens klar med den andra! Vi gjorde snabbt klart den och sedan den nya som var mycket lätt. Det dumma med skolan just nu är att datorerna fungerar inte, lärarna skyllar bara på Telia.

Vi, min grupp har skrivt första halvan av arbetet på datorn, och de måste vi ju då även göra med resten. Hoppas verkligen de fungerar på Måndag! För vi ska få en till uppgift då, plus att allt ska vara klart på Fredag.

Idag drog Angeli och jag ner på stan efter skolan. Vi skulle till H&M, vi hade fått tillbaka lite bonuscheckar från H&M.
Så vi shoppade loss lite. Först visste inte jag vad jag skulle köpa, hade tänkt lite på en bikini. Men när jag väl var där tänkte jag kolla efter någon tunica. Men den fick inte kosta för mycket, eftersom jag ska till Eskilstuna nästa helg och det kostar endel pengar. Jag hittade en blå klänning med pappigojor och andra saker på, tänkte köpa den tills jag hittade det som jag köpte.
När vi hade betalt fick vi ett bonus kort på 100:-, jag fårstår egentligen inte varför vi fick det. Men man ska väl inte säga nej.

Turkos T-tröjja med tryck, 98 :-
och ett par svart kortbyxor som inte gjorde sig på bild.
Turkos t-tröjja H&M

Det blev även lite fika, Chokladboll och Apelsin Mer.
fika

Chao!


Photofunia

Lite nya http://photofunia.com


Photofunia

Och så en gamal med ny bild.
Photofunia

Torsdag

Idag var jag på Kunskapsgymnasiet, vi som har sökt in där fick gå på en liten prov dag.
Det är verkligen skillnad om man jämför på den skola jag gårnu , kunskapskolan.
Allt var så mycket renare! Inget kladda på bord, arenen var helt ren. På vår skola har vi inga bord i arenen, de tog bort dem när de var för nerkladdade.
Jag var väldigt chockad över öjudnivån, det var så lungt. Inget skrik eller något, det var väldigt skönt.

Vi fick sluta redan klockan 13 idag egentligen skulle vi ha slutat 15. Vi var 18 stycken från min skola vi delades upp, eller delade upp oss själva i fyra grupper. Vi "fick" två stycken från första året som gudier. Men de hade inte förberett så mycket. Vi fick gå på en föreläsning klockan nio som varade till tio. Sen skulle vi bara sitta där till klockan ett, då en ny föreläsning började.
Klockan halv ett kom någon och sa till oss att gå till lilla arenen, där vi fick ställa lite frågor. Sen slutade vi.

Nu ska jag äta något! Är jätte hungrig!

Chao!

Haha!

De gör henne så bra! Kan inte sluta skratta!

- Va fan ahr du hört det?Det är inte sant, jag är jätte korkad!


Chao!

OMG, lol alltså xD

De är så himmla bra! Loove it, hahaha!chao!

Grey's Anatomy

Ikväll blir det av att kolla på Grey's Anatomy. Enligt trailern för detta avsnitt ska Derek fria till Merdith. Det kommer säkert inte bli av, så är det alltid med dem. Massa velande hit och dit. Är riktigt orolig för Izzi hon får inte dö! Denny har varit där nu, fast han är död. Eftersom hon ska dö, för sjuk för att rädda. Detta får inte ske!

Imorgon ska jag till Kunskapsgymansiet, alla vi som har valt Kunskapsgymnasiet ska få vara med hela dagen imorgon, spännande spännande....

Chao!

Hola!

Idag startade dagen på engelska nationella prov del C. Jag var så himmla nervös! Det gick så dålgit på hörförståelsen så var riktgit orolig för detta. Del C i engelska är uppsattsen.
Det fanns två olika saker att skriva om, en av dem var att skriva om en händelse som har varit stor för hela världen, ex) WW 1 & 2. Den andra som hette "Croosroads", man skulle skriva om olika val. Val som gällde skola, familj, vänner ja allt egentligen. Jag skrev om mina olika drömmar, och de val jag måste ta i framtiden. Jag vill göra så mycket saker i mitt liv, men nu är det dags att välja. I allafall när det gäller gymnasium, och det är ett stort val inför framtiden.

Inte nog att med att det var natinella idag, jag höll även mitt tal. Det var jag och åtta till som skulle redovisa, plus att det många andra där inne som börjar närma sig talet och vill få lite idér. Svenska läraren Johanna hade gjort iordning lite där inne, framme vid podiet hade en lagt en duk, tänd ett ljus och lite blommor.Jag var den sista som skulle hålla tal så jag var såå himmla nervös, det blev bara värre för varje person som höll sitt tal. Eftersom alla var såå himmla  bra, alla hade skrivt superbra tal men som var så olika. Alla hade verkligen fått med sin personlighet i sina tal.
När det blev min tur att hålla tal blev jag ännu nervösare än innan, fick gå fram och ställa mig vid podiet i Arenan, då såg jag hur många det var där inne, hela andra-tredje-fjärda raden var fulla, och det går ändå in 8-10 på varje rad.
Jag stod verkligen där och skakade, var så himmla nervös. Jag la papparet där man ska lägga det, la händerna brevid som skakade under HELA talet, men det kändes ändå ganska bra.
Nu ska jag bara skriva en slut reflektion, sen är jag KLAR med min svenska! =D

Alla som höll tal fick en varsin påsklilja och ett varsitt chokladhjärta. Vi var ju som sagt klara med vår svenska.
jag

Youngblood!

Ni har väl inte missat EMD's andra nya låt?Chao!

Youngblood!

Ni har väl inte missat EMD's andra nya låt?Chao!

Tisdag!

Idag var det redovisningsdag i skolan, jag redovisade min spanska. Spanska steg 20, en språkresa igenom spanien. Jag fick VG på et så är hemskt nöjd. Kommer änåd få G i betyg men det är alltid rolgit att få några VG:n när man sattsar mot G. Det här är det sista jag skulle göra i Spanska för terminen. Det känns ganska skönt. Fast jag kanske ska göra något mer om jag orkar, får se. Men nu ska jag lägga de andra ämnena i mer fokus.
Svenskan redovisar jag imorgon, då blir jag klar med det också.

Redovisade även musiken idag, det gick sådär. Syrran vägrade sjunga de första gångerna. Det kändes inte rolgit för mig, fick stå där och sjunga om samma låt om och om igen...
Tillslut sjöng Angeli äntligen och allt var klart.

Nu ska jag kolla på The Tyra Bank's show!

Chao!


Ny header!

Så ja! Nu har jag skaffat ny hedar!

Design gjort av mig.  23 mars 2009.

Vad tyx?

Chao!

I'm no Romeo!

Ni har väl inte missat EMD's nya låt?

LYSSNA genast i varje fall, loove this song!


Chao!

I`M NO ROMEO

Ni har väl inte missat EMD's nya låt?

LYSSNA genast i varje fall, loove this song!


Chao!

Hej!

Ja, då var veckan igång igen som jag skriver varje måndag... Jag var riktigt trött imorse! Men masade mig upp klockan 6...
Idag i skolan fick vi en uppgift, alla grupper fick två länder. Det var några artiklar om alla länder, efter de skulle vi reflektera om länderna. Vad var bra i Slovakien, Polen och till slut svergie? Vi skulle göra fem reflektioner, och jag tycker vi gjorde våra riktigt bra.

Jag har även förbret mig inför spanska redovisningen imorgon och inför musiken. Vi har INTE repat än. Syrran vägrar... det är tacken för att man är med sin syster. Hon vägrar till och med att repa här hemma, men idag måste jag tvinga henne. Vi måste ju kunna låten vi ska framföra. Låten vi har skrivit själva...

Nu ska jag kolla på the Tyra Bank's show!

Chao!

Lite bilder!

Här är lite bilder på mig idag :)


Ego- bilder!
Jag
jag
Jag
Jag

Pannkakor!

Jag lagade lite minipannkakor i morse, själv klart blev de jättegoda. Vi hade ingen sylt eller grädde hemma så till blev det vanilj sås.

Mjölblandningsmet
stekapannkakor

Klart att äta!
pannkakor

Chao!

Söndag.

Jag vaknade ganska sent idag, klockan halv 12.
Jag stängde av DVD:n klockan tre i natt efter att ha kollat på Förhäxad säsong1 cd 1. Jag fick en ny dvd igår så var ju bara tvungen att prova den.
I allafall, när jag stängde av DVD visade det sig att vara Judys domstol på TV, jag blev helt fast. Vilka fjant saker folk stämmer varandra för! Och vilka fjantiga motargument, konstigt att de förlorar och blir tvungen att betalal tillbaka 700 dollar som inte var ett lån...

Jag tog en liten tur med mina sötnosar när jag hade gått upp. Astrid och Elsa är så underbart söta!
Söta hundar!

Chao!

Ute med kusinerna.

Ikväll åt jag ute med syrran och kusinerna Amanda och Ronny. Vi åt på den asiatiska restuarangen Choy's garden.
Vi tog buffen där förrätten var Sushi, det var inte så gott måste jag säga. Lite gick bra men sen blev det för mycket. Det var så konstigt segt, ja är inte riktigt van med det.
Till huvrätt åt jag stekta nudlar, kyckling, kött i pasta och lite andra gosaker. Och så klart friterad banan med glass till.

De var väldigt trevlig personal på restaurangen, men de var väldigt "på" hela tiden. skulle visa och bla bla bla... Det kan vara bra att de är så, men kanske det var lite för mycket. Men trevliga var de och det är ett plus.

Sushin och någon soppa att äta till.
sushiSushi soppa

Chao!

Lördag morgon!

Äntligen är det lördag morgon! Det känns så skönt med en helg morgon. Man kan sova hur länge som helst men vaknar ändå klockan halv nio och känner sig totalt utvilad.
Jag startade dagen idag med att läsa ett kapitel hur den engelska boken "Pirats of the caribbean" och tog sedan en promenad med mina söta hundar.

Till frukost idag åt jag, två rostade mackor, ett glas blodapelsin juice och egen gjord latte.
mon frukost

chao!

Måns "mums-mums" Zelmerlöw!

Måns var med på Så ska det låta ikväll. Ja, jag ahr blivit en nörd som kollar på SVT på fredagarna. Först så ska det låta och sedan några goda skratt till Grillat.

Jag tycker iallafall denna Mums-Mums är helt underbar! Riktigt mumsig... mm! Han är snygg och sjunger så himmla bra! Hans röst har verkligen utveklas sen idol. Jag hörde det nu när han sjöng på Svenska, kanske något han borde göra i framtiden?
Något som jag älskar med Måns är hans röst, den är så himmla underbar att höra på. Åh, han pratar så snyggt.
Ska nog sluta prata om hans vackra stämma hehe.

Här har vi hans senaste låt, Hope and Glory!Chao!

SKA SE EMD! :D

Den 5 april blir det av till Eskilstuna för att se EMD! Är sååå glad.
Idag har jag beställt lite förstorade bilder att ha med för signering. Det ska bli så roligt!


Chao!

Helg!

Yes! Då var veckan över och nu är det helg! Idag i skolan  försökte vi leta upp massa fakta på internet om Norge, det är totalt omöjligt att hitta något seriöst om deras ekonomi och skatter och så. Det vi behöver för att kunna göra uppdraget. som tur är har jag kusiner i Norge ;).

Jag redovisade steg 33 i matte idag, nu har jag bara två steg kvar! Det känns otroligt skönt, som om allt snart är klart. Allt är ju nästan klart. Jag bestämde med läraren när jag ska hålla min lektion. Det ska jag göra vecka 16 och den ska vara om sannolikhet, ska hålla den för nior så detta ska bli intressant!

Nästa vecka ska jag redovisa mitt steg 20 i spanska och sen kommer jag vara klar med min spanska. Behöver bara gå på några KP:passa och så. Jag ska även hålla mitt tal på Onsdag, och då blir jag klar med svenskan för gott. thi!


Chao!

Lite Shopping!

Efter skolan blev det lite shopping med Syrran och Emma.
Vi gick mest runt och kollade lite, det blev mat på Bruger Corner.
Det enda jag köpte var en blå scarf på Gina trico.

Mat -Chicken nuggets
Mat

Scarf 99:- gina trico!
Scarf
Chao!

Nationella prov i Engelska del B.

Till min överaskning idag  skulle jag göra Engelska B idag, hörövningen & läsförståelse. Jag missade då det var i fredags, jag var sjuk. Jag trodde att jag skulle få reda på det några dagar, så jag kunde förbereda mig lite, ta med en flaska vatten eller nått.
Alla hade sagt att det var såå lätt, mhm. Det var inte så lätt, det var nog för jag trodde att det skulle vara lätt. Hör övningen gick sämst! Men jag blev iallafall Godkänd fick jag reda på. Läsförståelsen vet jag inte än, men jag tror det gick bättre.

eftermiddagen hade jag två föreläsningar, fick kolla in nya läraren. Men han var bra på att hålla föreläsning och det är väl ett plus.
Jag hade PH idag men fick gå en halvtimma tidigare, jippi! :P

Chao!

Denna låt.

Har haft den här låten på huvudet hela dagen!
Chao!

18 mars 2009!

Hola! Då var det onsdag igen, och det känns som veckan snart är över. Det känns väldigt skönt men samtidigt känns det lite läskigt, att tiden går så fort! Det var nyss onsdag, det är läskigt! Att tiden går så snabbt!

Idag i skolan hade vi en idrott förläsning, om hälsa. Det var lie om kost, motiion, kontition med mera. Alla var helt uttråkade.
Jag blev klar med steg 33 i matte idag, så nu är det bra två kvar! :D Jippi! Plus att jag ska hålla i en föreläsning och en lektion om vad jag vill. Jag har  tänkt ha en föreläsning om Sannolikhet, men ska prata med mattelärarna om det är OK. Om det är OK kommer det bli jätteroligt!

När jag kom hem idag tog jag mig i kragen och cycklade till badet. Jag simmade 1 km, sen cycklade jag hem igen. Känner mig ganska nöjd och slutkörd. Det var länge sen jag simmade! Men har tänkt kommma igång igen ett bra tag. Och nu ska jag fortsätta!


Chao!

Desperate housewives

Ikväll blir det att kolla på, Desperate housewives! :D


Chao!

Våren!

Idag känns det verkligen som våren är här!
När jag kollar ut från fönstret här hemma ser jag snö, men när jag satt vid stationen idag och väntade på bussen så var det det vår. Det kändes så iallafall! Det känns så himmla skönt! Jag vill ha vår nu! Massa fina blommor som blommar, INGEN snö, vad skönt det hade varit.
Jag älskar känslan av vårkännslor, de är så sköna! Allt känns så ledigt, eftersom sommaren är nästa steg.

Här är jag och lilla söt-Astrid idag!
Jag ser helt knäpp ut!! hehe


Chao!

EMD Jennie let me love you.

Emd Jennie let me love you, 28/8 2008. Filmat av mig :P


Chao!

EMD Alone

Emd Alone, 28/8 2008. Filmat av mig :P


Chao!

EMD For you

Emd For you, 28/8 2008. Filmat av mig :P
 


Chao!

EMD All for love

Emd sjunger all for love, 28/8 2008. Filmat av mig :P

Delad i två delar:


Chao!

Mattias Andreasson Rock your body!

Idag fixade jag det äntligen! Jag kan lägga ut klipp på youtube som jag har filmat med mobilkamran woohooo!

här kommer lite klipp från 31/1 09 då jag såg Mattias Andreasson på Carlforska gymnasiet.
Tyvärr hade jag en konstigt inställning just då, så alla klipp är 30 sek var...

1.


2.


3.


4.


5.
 

Chao!

Måndag.

Nu ska det äntligen bli en vanlig vecka igen! Jag ska försöka hålla mig frisk! hehe.
När man varit sjuk så känns det jämt som man har missat väldigt mycket, det är en hemsk kännsla tycker jag.
Som tur är har jag lätt att komma in mig igen.
Idag i skolan startade den nya kursen "Europakurs4", det ska vara ett grupparbete. Till skillnad från de tidigare är grupperna här bestämda, så det är bara att börja arbeta, hehe. Idag skrev vi mest ut pappaer och diskuterade lite om uppdraget...

Jag jobbade på lite med matten idag och blev äntligen klar med uppgiften jag jobbade med i Onsdags... det känns såå himmla bra! Det är som om allt ligger i bra fas.

Chao!

Gossip Girl!

Ikväll är det äntligen Gossip Girl igen! Har längtat hela veckan, det ska bli spännande att se vad som händer idag.

Jag undrar vad som hände med Bart. Fast jag tror inte att han dör, han kanske bara fejkar det.


Gossip girl

chao!


Låten som...

Låten som skulle ha vunnit igår!

Baby Goodbye!
'

Chao!

EMD på efterfesten!

EMD ska ha festat hårt på efterfesten igår, speciellt Mattias med sin flickvän Catarina.
Erik var även där med sin "vän" som ser ut att vara mer än vän, men det förnekar han. De ska även ha besökt toaletten tillsamans...
Jag tycker det är ganska gulligt att han döljer henne, det är som han vill skydda henne. Ganska romantiskt tycker jag, gulligt.
Om detta stämmer så är tyvärr hela EMD upptagna.


Här dansar Erik med sin vän och Mattias med Catarina
EMD fest

Mattias och Catarina. Mattias har slipsen runt sitt huvud, så gullig han är, hehe.
Matias med sin slips.

De är så söta ihop!
Söta Matte och Cattis.
Alla bilder  + info kommer från http://blogg.aftonbladet.se/7

Chao!

NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ !!!!!!!!!!!!

Det här får inte vara sant! NEJ NEJ NEJ! Det här är hemskt! Hur kunde hon vinna? En Opra????!!!!!!!!!!
Låten som vinner ska gå att sjunga med till, vem kan sjunga med till det här!

Jag röstade 10 gånger på EMD! 2 av dem var upptagna. + Fyra ytterligare där jag inte kom fram alls. Jag tror de stängde av EMD's röst grej tidigare än alla andra! Det här är hemskt!


hemskt! hemskt! hemskt! hemskt!

(Det handlar om Melodifestivalen för er som inte fattade det?!)

Baby, Goodbye!

Glöm inte att rösta ikväll!

Kolla in snygga EMD!
emd

Från  http://emdartist.se/

Melodifestivalen 2009 - inför finalen!

Jag hoppas verkligen att EMD vinner! Deras låt är helt klart bäst, men är osäker på om alla Fans verkligen kommer att rösta.

Vad jag tycker om låtarna:

Hope & Glory
Om inte EMD vinner så ska självklart Måns vinna. Hans låt är solklar och man får allvarligt talat lust att dansa. Det bästa med låten är att när man tror att den är slut så kör han lixom igång refrängen, och håller på i en minut till.
En sak som kanske kan räknas till nackdelar är att låten påminner väldigt mycket om Cara mia och Brother oh Brother. Jag är ett stort fan av låtarna, men är ni andra det?

Snälla Snälla
Snälla Snälla! Rädda mig från all galenskap! Den här låten är en av favoriterna, något som jag verkligen, verkligen inte håller med om! Jag kan hålla med om att låtesnbudskap  och text är fint, den har verkligen en mening. En perfekt låt att analyserna i skolan hehe.
Jag tycker låten är dålig, det är nog för att Carolina inte sjunger så bra och hennes scen framträdande är ganska hemskt att se på.
Visst, Carolina ska vara en otrolgit trevlig person, och det tror jag verkligen hon är. Men hennes musik är inte min favorit precis.

Love Love Love
En riktigt radio hit! Men jag gillar inte låten något särskillt. Det är alltid så med Agnes låter! De är så tillbaka dragan eller hur jag ska säga. Agnes låter alltid täppt i näsan och det är som om man vill hjälpa henne ut med alla toner.
Jag hopps verkligen att Agnes har på sig den snygga byxdressen, den är nog den snyggaste outfiten i schlagerns historia!

1000 Miles
Låten är riktigt bra! Det måste jag verkligen säga! Men den här inte hemma här. Jag tycker Heat´s bild påminner lite om The poodels...

You're My World
Den här låten är riktigt bra! Men den kommer inte att vinna, den har blivit för bortglömd. Men jag gillar låten, den är lite sådär mystiskt. Väldigt skön att lyssna på.

Stay The Night
Den här kanske vinner. En riktig disco dänga, den väcker lust för dans.
Hoppas Alcazar har på sig samma snygga kläder denna gång.

Moving On
Sarah måste vara en av Sveriges bästa sångerskor! Låten är verkligen kraft full, den är stark och väcker styrka.
Men ingen låt kan slå hennes föra schlager hit...

Baby, Goodbye
BÄST BÄST BÄST! Jag äslakr den här låten! Kan höra den hur många gånger som helst, och nu är det inte för att jag är ett EMD Fan, låten är riktigt riktigt bra! Den har bra chans att vinna, men gör kanske inte det.
EMD ska ha vit frack ivkäll, så de synns. Många tyckte det var förvirrande när dansarna såg lika ut.
EMD är alltid heta, hur de än klär sig. De hade inte ens behövt ta på sig något! Det hade nog gett lite mer röster, woohoo!

Alla
Den här låten skulle funka bra ute i Europa. Jag tycker faktiskt den är ganska bra. Men den vinner inte.

Så vill stjärnorna
NEJ TACK! Hur kunde hon ens gå till final? Det låter som en julsång!

La Voix
Låten hade varit bra om det inte varit någon Opah i den. Låten har dock ganska stor chans att vinna.

HEJJA EMD! <33


Chao!


Lördag

Idag har jag äntligen var piggare, även om jag ahde feber. Jag har kunnat vara uppe mycket, och det är bra.
Jag måste orka mig igenom Melodifestivalen! Det är viktigt, och EMD mååste vinna.
Allt har v arit bra med hundarna den sista tiden, tills idag då mamma glömde stänga grinden och lämnade dörren öppen, Astrid tog genast tillfället i akt och sprang ut.
Vem annan än jag blir det som ska få tag på henne? ja du...

Astrid är verkligen urdålig på inkalning! Det är så jobbigt när hon kommer lös! Problemet är ju att vi inte kan låta henne gå lös, eftersom bilar och bussar åkerförbi ungefär hela tiden. Jag brukar öva med långt koppel och då går det bra.
Astrid är en liten retsticka, hon kommer 1-2 meter ifrån en sen så rusar hon iväg. Efter 40 minuters försök tog jag med Elsa ut, gjorde lite sitt/ligg med henne, med massor av beröm och godis.
Astrid börjar komma sakta men säkert närmare mig, när hon var 1dm ifrån mig var jag snabbt och lyckades få tag på henne!

Jag tror min feber ökade efter det här, det är inte bra att vara ute när man är sjuk hehe.

Här har vi mina små sötnosar!
Elsa och Astrid <3

chao!
 

Hejja EMD!!

Då är det bara att hejja på EMD ikväll!!!! EMD SKA VINNA!EMD!

Sjuk!

Nu är jag ännu sjukare än innan, har fått vinterkärksjuka mixat med influensa.. Jätte roligt!
Igår låg jag helt däckat hela dagen, orkade inte gå upp till datorn... Vet ni att OPrah går TVÅ gånger om dagen, jag är såå trött på henne just nu!

Idag är jag lite piggare än igår, men jag är heelt yr just nu. Blir yr så fort jag reser mig upp!
Ush, jag gillar inte att vara sjuk, jag känner mig så hemsk! Det värsta är nog att jag missar skolan, och då kommer jag efter.

Jag följer iallafall trenden, Agnes Carlsson lunginflammation och Mattias Andreasson magsjuk...

Nå ja, så här ser en sjuk Kristin ut!
sjuk

Grey's anatomy!

YES YES YES! Idag är det onsdag och det betyder... GREY'S ANATOMY!!! :D :D
och Dirty Sexy money.Chao!

Onsdag

Idag var jag tillbaks i skolan igen, även om jag fortfarade är dålig med halsont och huvudverk kändes det somd et var dags att gå dit.
Idag fixade jag klart bilduppgiften, så nu är den äntligen klar! Det ända jag gjorde idag var att fylla i med konturpenna, det var det sista som skulle göras. Jag tycker allt den blev ganska snygg hehe, men det blir nog ett G iallafall.

Jag arbetade på med matten idag! Det var inte så mycket att göra på det här steget! Jag är inte precis helt klar men det känns som det är ganska enkelt.

Fredag är det nationellaprov i Engelska, delprov B. Hör övningen.... lite spänt! Vi fick öva lite idag, lyssna och fylla i till förra åretsprov och detvar VÄLDIGT enkelt! Hoppas det är lika enkelt iår.

Chao!

Kolla ditt namn!

Kolla ditt namn

A: gillar att festa
B: alla vill ha dig
C: riktigt barnslig
D: gillar att dansa loss
E: jättebra kyssare
F: bra personlighet och utseende
G: skiter i vad andra tycker
H: en gosig nallebjörn
I: helt underbar i sängen
J: alla avgudar dig
K: vild och galen
L: alla älskar dig
M: har dem vackraste ögonen
N: du kan behålla hemligheter
O: as sexig
P: populär bland alla
Q: mindre snygg
R: helt galen
S: lätt att bli kär i
T: omänksam och bryr sig
U: kung på att bara ta det lungt
V: alltid lika glad
W: otur i kärlek
X: inte alls duktig i skolan
Y: bästa pojk/flickvännen som finns
Z: alltid redo
Å: har dold talang
Ä: kan inte behålla hemligheter
Ö: ruskigt smart

K: vild och galen
R: helt galen
I: helt underbar i sängen
S: lätt att bli kär i
T: omänksam och bryr sig
I: helt underbar i sängen
N: du kan behålla hemligheter


(Hittade denn på http://eweliynas.blogg.se/)

Idag igen!

Är sjuk idag igen, jag har försökt att vara mer uppe idag. Är ganska så stolt över att jag ahr börjat på matten, ett arbetsblad :) En ganska bra start eller?

Jag har börjat läst några av de böcker jag köpte i lördags, bara 19 böcker kvar nu hehe, ska försöka hinna med en till idag.

Jag har kollat på den Simpson DVD jag fick av mamma i julklapp, haha. Simpson är faktiskt himmla bra tycker jag XD.
Det är synd att min dummadvd inte funger, det står bara bad disc när man sätter i en dvd... Därför blir det att kolla på den lilla "bärbara" DVD:n med skärm och allt. Fast den är ganska bra att ha med sig.

Scannade in lite gamla bilder idag.
Jag och Syrran nyfödda i pappas famn.
Pappa

Jag och syrran nyfödda i mammas famn.
mamma

Chao!

Sjuk idag!

Idag är jag sjuk, så det blev ingen skola för mig. Eller jo, jag gick dit föst. Jag var helt slut imorse! fick smälla i mig alvedon och halstabletter innan jag gick iväg. Jag kämpade mig iväg idag för att vi skulle fixa musik-grejjen idag plus att vi skulle få tillbaka resultatet från en No-labb...
Vi fick resultatet, MVG så jag är nöjd hihi. Det kändes som en stor lättnat när jag fick resultatet, även om jag var ganska säker på att jag skulle få det här resultatet. Nästa steg var att prata med musikläraren, då fick jag reda på att det blir på Onsdag eller Fredag. Det känns ju lite typiskt hehe.

Efter detta gick jag iallafall hem, fick en ordentlig huvudverk och febern började ta sig tillbaka.
Jag har legat helt däckad sen jag kom hem vid 10 tiden, Rachel Ray, Oprah, Top modell och allt som går på Tv och rullat på i bakgrunden.
En som är glad att jag kom hem är Astrid, hon har legat brevid mig hela tiden den lilla sötnosen.

Hittade lite bilder från Februari 1998, jag på skidor hehe.
5 feb 1998
5 feb 1998

Chao!

Jag!

Så här ser jag ut idag!
Jag

Jag

Chao!

Lite bilder från dagen!

Varje gång Emma eller Catrine körde gick Astrid och la sig så sött, men direkt när det var hennes tur flög hon upp igen, hehe.

Här har vi Astrid!
Astrid

Astrid

Chao!

Freestyle och Agillity!

Idag var det äntligen träning igen! Det har varit massor av tävlingar så träningen har haft lite uppehåll. Om tre veckor är det dags för den sista Freestyle träningen.

Idag gick vi igenom läxan, läxan var att ta med ett föremål som inte var hundrelaterat alls. Jag tog med mig ett Deciliter mått. Vi fick gå igenom lite nyaögningar, att ta en blomma, istället för target. Det är lite finare om man har en blomma med sig än en pinne, fast det ror ju på vilket tema man har.
Vi fick lära oss hinken, hunden ska doppa huvudet i en hink, den sista uppgiften på examensuppgiften som ska redovisas nästa gång.

Agillityn idag hade vi Ullrika istället för Kikki, som tränade mig och Catrine. Emma också denna vecka, hehe.
Astrid var lite vild i början av träningen direkt när vi började köra sprang hon upp på A-hindret och balansen och så gick det runt. De är hennes favoriter. hehe.
Jag fick istället ta fyra-fem hinder i taget, och då gick det jätte bra, hon klarade till och med slalom! Så jag är nöjd efter dagens träning!

Strax kommer lite bilder på Astrid!

Chao!

Andra Chansen!

Bäst ikväll var att lilla Amy Daimond inte gick till final! Så det är jag mest glad över! Jag kan inte tåla henne! Hon är 16 och blir 17 i år och beter sig som en barnunge på scenen! Och hennes låt lät som rena LILLA  melodifestivalen!

Annars så tycker jag attt Lilli och Sussie helt klart var bäst ikväll! Jag får lust att Dansa när jag hör deras låt, och det är väldigt positivt!

Duell nr 1:
Scotts vs. Sarah Down finer
Här hejjade jag helt klart på Sarah, hennes kraftiga powerbalad var så mycket bättre än en blond-blek dansbandsångare!
Så här var allt bra enligt mig!

Duell nr 2:
Lili och Sussie vs. Bwo
Jag är såå himmla glad att BWO är ute! De var så självsäkra att gå till final, så HAHA!

Duell nr 3:
Star pilots vs. Amy Daimond

Jag tycker egentligen inte att någon av dessa är bra, efters som Star pilots låter som en total kopia av en annan låt!
Och Amy suger väldigt mycket i allmänt!

Duell  nr 4:
Rigo feat. Red fox vs. Carolin Af Uggla.

Ugglans låt är allvarligt talat den sämsta låt jag någonsing har hört! Låten är Kanske bra, men det är inte hon!
Rigo tycker jag är ganska bra, deras låt är dansvänlig!


HEJJA EMD på Lördag!

Chao!

Jag!

Så här ser jag ut idag :P
Jag

Chao!

Astrid!

Astrid var så söt idag (som hon alltid är), Men idag var hon extra söt, jag var såklart tvungen att ta några bilder!

Astrid
Astrid
Astrid
Astrid


Chao!

Lördag!

var den äntligen Lördag! Det känns som det nyss var lördag, men det är skönt att det är lördag igen.
Idag kom moster och Kusin Catrine över, vi åkte och kollade på loppis och åt på La Siesta!

Vi shoppade lite små saker på loppisen några små vit/blåa porslins figurer, riktigt söta!
Jag gjorde ett riktigt klipp! 22 st Harlequin böcker 2kr st! Så nu har jag att läsa ett bra tag! :D
Mina böcker!

Jag åt Kyckling med något ris/coccos liknande.


Chao!

Cover vs. Orginal!

Visst ni att Erik Segerstedt's låt I Can't say I'm sorry egentligen är en cover av Bryan Rice's låt Can't sat I'm sorry?


Vem gör den bäst?

Bryan Rice
 

Erik Segerstedt
(Videon gick inte att länka hit)


Chao!

Everything changes

Såå himmla bra och fin låt!!

Både Erik Segerstedt och Markus Fagervall framförde denna fantastisak låt i Idol final 2006.
Markus vann, och låten var hans.
Chao!

Helgen är här!

"Helgen är här i våra mörka länder, kom låt oss ta varandras händer när helgen är här" nejdå hehe.

Idag redovisade jag mitt steg 32 i matte, fick MVG på det. Hihi jag är ganska nöjd. Men stegtestet, eller det lilla provet man skulle göra, var för enkelt! Iallafall kändes det som det, men det är väl en bra sak?

Det känns iallafall skönt att ha helg igen! Idag när jag kom hem från skolan var det som allt kom, jag var såå himmla slut!
Så ungefär fram tills för en timme sen då jag gick ut med Astrid har jag totalt varit däckad och kollat på Grey's Anatomy.
En sak, Dr Mark Sloan är för snygg!

När jag kom hem idag gjorde jag iordning en fralla med ägg och en cappucino, mums mums...
mumsigt värre!

Chao!

Baby Goodbye


Lite skön musik från EMD!Chao!

NY header!

Idag skaffade jag mig en ny header!

Vad tyx?
5 mars 2009

Chao!

5 mars 2009.

Idag känns det som jag ahr hunnit med mycket! Jag är äntligen klar med stef 32 i matte, och ska redovisa imorgon :).
Idag fick vi reda på hur det gick på Nationellaproven i Svenska, MVG :D Jag är såå himmla glad! Det lutar åt att jag får MVG igen, hihi. Nu beror det bara på Talet... Det sista jag ska redovisa i svenska på grundskolan.


Idag efter skolan drog vi till Åhlens för att köpa EMD´s singel Baby Goddbye. Men den var slut och de kommer inte få in den igen heller... så himmla tradigt!


Istället köpte jag "Om jag kunde dröma" Twiiligt på Svenska =D

om jag kunde drömma

Jag och Syrran var in på MCDonalds och fikade lite Kaffe och Chokladmuffins.
Fika

Chao


Grey's Anatomy!

Ikväll är det  ÄNTLIGEN Grey's Anatomy igen, har längtat såå mycket!


Chao!

Onsdag

Idag ringde lilla Enna och undrade om vi ville äta tacos. Och ja det ville vi, så vi drog hem till Stefan med CO.
Enna har blivit så duktig att prata i telefon, hon pratar tydligare och tydligare för varge gång.
Ida log ungefär hela tiden idag, hon är så himmla söt och tycks växa för varje gång jag ser henne. Självklart höll jag i denna gosiga flicka ett bra tag.

Det var riktigt gott att äta Tacos! Har inte gjort det på ett bra tag. Något anant gott var morotskakan, den som blev över från bröllopet. Jag älskar morotskaka!
Vi fick med oss en påse kanelbullar hem också.

Här är jag med den söta Ida.
jag och ida.

Chao!

Desperate housewives

Ikväll  har ÄNTLIGEN Desperate housewives säsongs premiär!
Gissa om jag ska kolla?

Desperate housewives


Christine är också ikväll, efter hemmafruarna blir det av att kolla på detta!
Christine

Chao!

Tisdag!

tisdgar känns det verkligen som om veckan är igång! Allt kommer liksom tillbaka till en.
Idag arbetade jag med spanska och matte i skolan.

spanskan beskrev jag hur man tillagar espagueti bolognese , Vår läxa på spanskan som är till på torsdag är att berätta om sin favorit rätt. Ingrienser och HUR man tillagar det. Min favorit mat är pasta. Jag älskar allt som innehåller pasta!
espagueti bolognese

Jag kom ganska långt på matten idag, jag arbetade med vanliga och andragradsekvationer, jag gillar andragradsekvationer. De är så häftiga! Jag har bara en uppgift kvar på detta arbetsblad, sen är det ettarbetsblad kvar. Efter det ska jag vara redo att redovisa steg 32 i matte!
matte

Chao!

Måndag

Jag kunde knappt sova i natt, det ända jag kunde tänka på att det var skola igen och att jag skulle upp tidigt.
 Inte direkt det bästa att tänka på när man ska sova...

Idag redovisade jag mitt tal på engelskan, jag ar ganska besviken på redovisningen. Jag skulle bara beräta om talet visa att jag gjort gramatikuppgifterna och sen var jag godkänd på den muntliga redovisningen.
Jag skulle inte ens läsa upp talet! Som jag skulle göra enligt den andra engelska läraren, jag som övat in talet!
Jaja, nu är det iallafall klart...

Matten, ekvationern jag kämpade med innan lovet försökte jag mig på igen. Jag frågade samma mattelärare igen om hjälp, men han kunde inte. Tillslut satt det tre lärare och försökte hjälpa mig... och det hjälpte när den trejde läraren tillsut kom på hur jag skulle göra, hehe.

Här är lilla Astrid sötan:
Astrid

Chao!

Dop... och bröllop!

Idag klockan 11 körde vi mot Ludvika vi skulle på lilla gull-unge Idas dop.

Vi satt där i kyrkan och plötsligt börjar orgeln spela bröllopsmarschen... Stefan och Sandra kommer in fint klädda, hon i vitklänning och stefan i frack. Enna och Viktoria går vackertefter i vitaklänningar och lockigt hår. Sist går gudmor med Ida i famnen.

Det var en överaskning för alla! Det var inte "bara" Idas dop, Stefan och Sandra gifte sig.
Så nu kan jag äntligen säga: Jag har varit på ett bröllop!
Stefan och Sandra såg så fina ut, hoppas de får leva lyckliga i alla sina dagar, som i sagorna.
Enna och Viktoria var så söta, mina princessor. Viktoria såg så glad och stolt ut.
Viktoria fick även hjälpa till vid dopet, hon såg riktigt stolt ut!

Vigsel:
Brudparet

Dop:
Dop

Chao!


Dagens Outfit!

Så här såg jag ut idag!

1 03 2009

Chao!

RSS 2.0