Promenad i regnet.

Kom precis in efter en promenad i spö regnet. Alltså fy vad det regnar ute.
Det känns så himmla tråkigt med allt regn.
.
Ska försöka se lite på Faddergalen och se om det är något bra.
Bild från www.google.se

Kram.

God kväller.

Satt precis och kollade på Debatt på SVT's hemsida. Det handlade om 9/11 vem/vilka som egentlige låg bakom allt. Det var väldigt intressant att se och höra på för att alla hade väldigt olika åsikter. Vem som har rätt får vi säkert aldrig reda på.


Nu ska jag iallafall göra kväller, så God natt.


Hemma ifrån Julskyltning.

Är hemma ifrån julpyntningen nu. Tänk att det snart är jul igen. Helt otroligt.
Jag köpte inte så mycket, eller jag köpte inget alls förutom mat. En ekologisk hamburgetallrik, gott var det iallafall. Nu ska jag försöka ta igen allt jag missade att göra igår, hehe.

jag
En liten bild på mig.

kram.

Svimmade, på riktigt.

God morgon, God morgon!
Igår eftermiddag råkade jag svimma, det var lite läskigt faktiskt jag har inte gjort det förrut. Igår var jag helt trött hela dagen, jag kände mig helt yr och hade ont i huvudet. Så efter att jag hade bloggat igår gick jag la mig för att kolla på Angel. Men under fjärdeavsnittet tuppade jag typ av hela tiden. Så när avsnittet var slut lyckades jag tillslut stänga av det sen däckade jag totalt av. Jag vaknade när klockan var 16.50 och tänkte att nu måse jag gå upp och gå ut med Astrid. Men jag orkade inte resa på mig. Tillsut reste jag mig på något sätt och sprang ut i köket, mötte Mamma och sa att jag skulle gå ut med Astrid. Men sen började jag må riktigt illa av maten hon lagade så var tvungen att vänta mig om och ta i diskbänken. Det snurrade runt i huvudet för mig och allt var helt suddigt, massor av tankar snurrade runt i huvudet på mig som att jag var tvungen att gå in på rummet för att byta tröjja eller ta ett glas vatten för att jag var törstig, jag valde tillsut att gå och in på rummet. Allt det här skedde bara på knappt en sekund. Men när jag började gå in på mitt rum kände jag att jag borde gå och lägga mig igen för att jag var helt yr. Sen blev allt bara helt suddigt och tillslut svart.


Sen vaknade jag av att jag satt på golvet och allt snurrade runt mig, huvudet dunkade jag mådde illa och allt. Syrran satt framfr mig och skrek "Hon mår bra, hon mår bra" Mamma satt framför mig och skrek "Kristin hur är det, du svimmade". Sen hör jag hur hon ringer 112 och syrran fortsate skrika när allt snurrade runt mig. Jag ville bara sova, sova och sova. För det gjorde så ont i huvudet att höra dem prata. När de rörde mig kändes det som om de typ slog mig för det gjorde så himmla ont. Jag visste egentligen inte vad som hade hänt, jag förstod inte varför jag satt på köksgolvet. Vad jag kom ihåg var att jag låg och sov på mitt rum, att jag sprang upp till köket kändes mer som en dröm.


Det som hände i köket var att mamma mötte mig i hallen men plötsligt vände jag mig om var påväg till rummet. Sen hörde hon en duns och jag låg mellan diskbänken och mitt rum, hon skrek på mig på en gång och då satte jag mig upp.
Efter ett tag kom ambulansen, jag tyckte det var hur pinsamt som helst och satt mig upp på stolen medan huvudet fortsatte att snurra. De tog blodtryck och det var väldigt lågt. De tyckte att jag borde följa med in till Barnakuten.
Så jag fick gå ut till ambulansen och sätta mig på en såndär himmla bår och sen lyfte de in mig i bilen. Hur pinsamt som helst. Det var en väldigt obekväm stol måste jag säga. De tog blodtrycket några gånger i ambulansen och det var fortfarande lågt.

När jag väl kom fram till sjukhuset tog sjuksköterskorna blodtrycket igen och det hade gått upp lite. Jag var fortfarande yr så fick ligga ner. De ville ta EKG på mig. Jag var en liten försökskanin på deras nya EKG-maskin, tre sköterskor och en läkare försökte komma på hur den fungerade. Tillsut funkade den och mitt EKG var kvar. Jag fick några glas saft sen fick jag och mamma sätta oss i väntrummet och vänta. Det var flera små barn där med hosta, det var så hemskt att höra alla små barn hosta så det lät som deras lungor skulle spricka. Tillslut fick alla barn en efter en träffa läkaren och gå hem. Men det tog väldigt lång tid innan det blev jag, varje gång det var min tur var läkaren tvungen att springa iväg för det var något akut.
Efter ca 5 timmar var det äntligen och jag mådde lite bättre. Hade bara lite huvudverk och så.
Han visste inte riktigt vad som var fel på mig, det kan vara lågt blodtryck, blodsockerfall (för jag åt nästan inget igår) eller överansträngning.

Men nu är allt bra. Och vi ska strax åka och kolla på Julpyntning.
Kram


Mina åsikter om NEW MOON. (spoiler)

Nu har jag sett New moon, och jag är både besviken och nöjd. Filmen hade sina bra och dåliga sidor. Om man jämför med boken sög filmen rejält, men ska berätta vad jag tyckte.Det som var bra.
- Jasper var bara för bra. Klart en av de bästa i filmen. Han var så rolig i början när Alice kom med present till Bella och sen kontrolerade hennes känslor. hehe, det var riktigt roligt.
Jasper var också rolig i slutet, i omröstningen "Det ska bli skönt att för en gångs skull inte vilja äta upp dig" haha.

- Alice är också riktigt bra. Är nöjd med skådespelerskan, hon passar in som min Alice. Och sen var hon ju bara för rolig när hon utmanade och tjafsade lite med Jake.

- Aro var helt klart bäst av hela filmen. Han spelade exakt som han beskrivs i boken, och det var det som var så himmla bra. Plus att han passade in i min bild av Aro.

- När Bella och Alice kom till Voltorie, staden var så jäkla vacker! Och sen var det lite spännande när Bella sprang fram. Plus att jag tyckte att vampyrernas hus var riktigt snyggt det med.

- Victoria. Förutom att hennes hårfärg hade förendras var det riktigt bra. De var så himmla roligt när han sprang runt i skogen och hoppade i träden och tillsut skrämde livet ur Harry. Bara lite synd att han fick  en sån död...

- Emmet, jag gillar honom. Det var så bra i slutet under omröstningen och han springer fram och kramar henne.
Omröstningen är min favorti scen i filmen, i boken tycker jag att den är allmänt pinsam men inte i filmen. Rosalie, Carlise och alla var bara för perfekta.

- För en gångs skull var jag nöjd med Rosalie. I första filmen var jag inte så nöjd med henne, men nu är jag det. Rosalie ska vara riktigt vacker, och hon såg bättre ut nu i tvåan än i ettan.

- Slutet! Jag är riktigt nöjd med slutet, det slutade så gulligt "Vill du gifta dig med mig?". Jag gillade det :P

Det som var dåligt.
(Ska försöka att förkorta den här listan så gott det går.)

- Min första besvikelse var hennes födelse dag. Varför kom Jake där och gav henne en present? Så går det fan med inte till. Hans presnet till henne, och hennes present till han var ju fan med motorcyklarna!


- Sen när Edward lämmnade Bella var det massa onödig musik som förstörde hela sorgsna scenen. Så jäkla dåligt. Samma sak med all musik som var i filmen och var helt konstigt.


- Varulvarna var inte heller bra. Kunde de inte sett lite verkligare ut? Det enda bra med dem var ett pälsen såg ganska levande ut men resten kan gå och...


- Att Bella smäller till en varulv. Om hon hade gjort det hade hela hennes hand spruckit exakt vad som händer i
trean när hon smäller till Jake.


- Jake och Pauls slagsmål som varulvar. Fan vad overkligt det såg ut. Började skratta som bara den.

- När varulvarna kommer för att rädda Bella ifrån Laurent. Alltså när de ska springa iväg så lät det som bara den. Massa onödiga ljud effekter som inte gjorde någon nytta i huvudtaget.

- Jag började gapskratta då Laurent försökte springa ifrån Vargarna, det skulle vara i slow motion men det såg så jäkla fult ut att jag inte kunde låta bli att skratta.

- Emily såg inte alls ut som jga hade tänkt mig. Halva hennes ansikte ska vara helt förstört, ena ögat ska vara helt fördrivet. Men här hade hon istället några små ärr på kinden...

- Jakob var det sämsta på hela filmen. Skulle kunna säga massa hemska saker om honom men det ska jag inte.

- Jag var otroligt bsviken på att inte Carlisle var med så mycket. Han är bäst av alla men ändå är han knappt med!

- Och en sak, Edward är fan med inte snygg! I Ettan var han snygg, men nu såg han typ bara ihop tryckt ut.

- En annan dålig sak är att man måste ha läst boken för att förstå. Syrran missade massor. Som till exempel varför vargarna sprang fram halvnakna hela tiden, det kom aldrig fram i filmen att de jämt typ hade 42 i temp. Visst Jake nämner det till Bella i en halv sekund typ...

(Det var en ganska bra förkortning på allt det dåliga, det blev endel fula ord, hm hehe.)

Det var allt i från mig så länge. Kram.


Torsdag.

Då var det redan torsdag. Veckorna går så otrolgit snabbt nu förtiden. Jag har haft fullt upp hela veckan, massa plugg och imorgon ahr jag prov på en hel mattekurs. Är inte direkt lite nervös nej...
Imorgon kväll blir det att kolla på New moon längtar som bara den!
.
Jag och syrran köpte massor av jul grejjor på Ica. En advent ljusstake (Det är ju 1:a advent på söndag!), lite ljus och så lite glitter att lägga i ljusstaken. Vi fick riktigta julkänslor så vi passade på att köpa pepparkakor, lusse gifflar, julmust och lite glögg också. Gott, gott...
.
.
Jag fixade nyss lite mat, blodpudding och beacon, riktigt gott :P

Haha, ni har väl inte missat..?

Ni har väl inte missat den nya ICA reklamen som EMD är med i?
HAHA, den är bara för bra :P

Håller på att laga lite krubb. (gammal bild)


Söndag

God morgon! eller God tidgt efter middag passar kanske bättre nu hehe.
Det är redan söndag igen, som jag sa förra söndagen så går tiden så himmla snabbt. Det känns som om att det var söndag igår elelr i förrgår eller något sånt.

Just nu sitter jag och förebereder mig för skolan imorgon. gjorde lite spanska men orkade inte göra mer så nu ska jag facebook:a istället hehe.


Min lilla hund för ca 1 årsen.

Kram

Erik Grönwall - Always

Helt fantastiskt!

Idol, Fredag 20/11-09

Tänkte skriva vad jag tyckte om gårdagens idol :) Ungeäfr som jag gjrode förra året, fast då efter varje vecka hehe.
Åkte rätt person ut? Ja, eller jag vet inte. Alla som är kvar är ju väldigt bra. Min favorit är Erik så jag är glad att han inte åkte ut. Calle kunde få ha åkt, har aldrig riktigt gillat honom, samma sak med Tova och Mariette.Tova: Jag gillade inte hennes framträdanden. Hon gjorde sin första låt helt OK, men jag är bara för trött på henne. Det har blivit för mycket med Tova tycker jag. Jag har tröttnat totalt på hennes scen språk, så för mig kunde hon gärna fått åka ut.

Calle:  Jag berördes inte ett dugg av låten till hans mamma. Tyckte han mer förstörde "Your song" som är en otrolgit fin låt, men inte när han sjunger. Men hans andra framträdande var helt fantastiskt! Jag vet inte om det är för att jag gillar låten eller för att han för en gångs skulle faktiskt var bra.

Erik: Så jäkla bra! Han blir bara bättre och bättre för varje gång, alltså han är för bra. Han har allt för att bli en bra artist: rösten, utsendet och utstrålningen. Alltså hans röst... ryser bara lie vid tanken på den. Den är så där raspig perfekt, mm hihi. Inte bara det, han berörde så otrolgit mycket när han sjöng för sin pappa, jag började faktiskt gråta lite hehe.

Mariette: Mariette var bara för bra igår. När hon sjöng för sin flickvän så kunde man liksom ta på alla känslorna hon utstrålade. Det var helt fantastiskt, började gråta lite här också. Men hennes andra låt gjorde hon däremot inte så bra, då var hon bara som vanligt typ.
 
Reza: Låten hon gjorde för tittarna var bara för bra, hon har inte varit så bra på länge. Hon var verkligen helt fantastisk. Men tyvärr så berördes jag inte ett dugg. Men jag började däremot gråta när hennes mamma pratade.

Det var mina åsikter.
Kramkram.


Vi vandrar i ett regn som håller oss tillsamans

Sitter och lyssnar lite på Pugh rogefeldt, känner mig lite nostalgisk just nu. Vi lyssnade mycket på Pugh hemma när jag var barn hehe. Mina favoriter av hans låtar är "Vandrar i ett regn" och "Finns det lite stolthet kvar finns det också hopp om bättring". hehe.
 Strax börjar Grey's Anatomy! :D<3

Tjenare.

Sitter här och äter lite pepparkaka, haha! Är ganska hungrig faktiskt hehe.
Jag hade spanska redovisning idag och det gick sådär, jag babblade på alldeles för snabbt...
.
Hm... ikväll blir det iallafall att kolla in lite Desperata Hemmafruar :P
kram

Pluggar på.

Sitter i skolan och pluggar på för fullt. Skriver faktiskt ett blogginlägg haha!
Fast inlägget ska intehålla politik, relgion, historia och samtidigt vara skriven på rätt Svenska. Det är faktiskt lite krongligt.

Just nu sitter jag och skriver lite om denne Filosof, Voltaire.


byebye

Buffy vs. Edward

HAHA! Ni har väl inte missat det här?
Så jäkla bra alltså, allt är ioph klippt för bra. Mina favorit scener är när Edward ringer buffy och när han kollar på henne när hon sover haha.HAHA!

Gossip girl.

var Gossip girl slut för denna vecka och det verkar sluta ganska lyckligt hehe.
Men självklart kommer typ alal snart bli olyckliga bara för det.


Från Lily och Rufus bröllop.

Adios.

Español.

Kusinen var precis här, vi kollade på en Buffy vs. Edward grejj, så himmla bra! Det ska typ vara att Edward (från twiligt) är helt besatt av Buffy, men hon gillar inte honom. Det är ihop klippt på ett helt perfekt sätt haha.

Just nu sitter jag och babblar spanska, ska ha redovisning nu i veckan. Nervöst!  La alarma de mi móvil suena... hehe.

Jag känner för att läsa, men jag orkar inte, det är så himmla drygt haha XD.

kram

Photofunia.

Det var ett tag sen jag la upp sån här skit sist hehe :P


Byebye

God morgon!

var det söndag igen, och imorgon är det skola. Helgerna går så himmla snabbt, veckorna går snabbt, månaderna, åren... Ja, allt går snabbt! Det kan ju ha både sina nackdelar och fördelar.

Jag hade iallafall tänkt tillbringa min tid denna helg till läsning, hade tänkt min läsa fyra böcker ur Sagan Om isfolket. Det har bara blivit bok 31 & 32 istället för 31 - 34, men helgen är inte slut än så hehe.

Sagan om isfolket


Ska strax gå och äta frukost, men kan inte komma på vad jag ska äta. Hm...
Hörs senare, byebye


Bara för att...

Bara för att jag började tänka på The poodles hehe.
Här är låten jag tycker är bäst med dem, Crying.


Gissa vad..?

JAG ska kolla på dansbandskampen ikväll? haha.
Men det är mest för se hur dessa EMD sköter sig hehe. Såg precis att The poodles ska dit om nån vecka, det måste jag absålut se. Jakob Samuel var min stora idol för ett par årsen hehe.

bild från svt
Bild ifrån SVT's hemsida.

Deltar i tävling.

Är just nu med och tävlar om en mjukisdress från missbella och Lilys blogg.
Önska mig lycka till :)
Tävling hos lindablom
Hoppas jag vinner den Velour Petroleum Blå dressen! <3

Vilka hundraser?

Igårkväll var jag och syrran ganska uttråkade. Vi satt och bläddrade igenom häftet till EMD's julskiva då vi plötsligt började undra vilka hundraser grabbarna skulle vara om de var hundar.
Det här kom vi fram till.
(Vi vet att vi är 'löjliga', döm oss ej haha)

Erik tax
Erik är en tax. Den första anledningen är att han är kort och söt. Men han är inte en liten mes direkt utan han är lite hårdare. Han är cool och har humör, och därför blir det tax.

mattias golden
Mattias är en Golden retriever så är det bara. Hela Mattias utger ett lugn och trygghet. Plus att han är gullig, mysig och kramig och att han är stabil helt enkelt. Självklart är han en fin golden.

danny laika
Att Danny är en Östsibirisk laika var inte särskillt svårt att bestämma. Han är stilig, han är smidig och kvick. Men inte nog med det så är han bara för gosig också. Allt det här stämmer också in på en laika.

Det var allt för mig ikväll, dags att sova lite hehe.
God natt!

Hallelujah feat. EMD.

Har ni hört EMD's fantastiska verision av denna låt?


Helg!

Nu är  det äntligen helg, och det känns riktigt skönt!
Jag hade en riktigt rolig lugn dag i skolan. Vi hade modernaspråk-dag så vi fick testa på massa roliga språk. Visst franska och tyska är riktigt svårt men ändå! Vi fick äta choklad, höhö.
Det var lite föreläsningar plus att vi fick lära oss arabiska. Riktigt roligt tycker jag.

Nu ska jag äta tacos, kram.

Välkommen hem!

Idag bar jag och syrran av oss mot ICA för att köpa EMD's jul cd. Vi passade även på att skaffa ica-kort, visst är vi vuxna hehe.
.
Deras cd är jättefin! Deras röster låter riktigt fina i låtarna :)
Finast är låten "Välkommen hem" det är också titeln på skivan.
Mattias röst är så himmla fin i "Halleluja", får typ rysningar haha.
.

 

När alla lampor tänds

finns det rum för dig här.

Välkommen hem.


God morgon.

GA var bara för bra igår! Men jag är ganska arg på Izzie just nu, hon har alltid varit min favorit men så gör hon som hon gör. Jag kan inte förstå varför hon skulle lämna Alex sådär.

 

Nu börjar strax skolan så byebye.


Grey's anatomy!

Kolla vilken snygg bild jag hitta på GA gänget!
Grey's anatomy
Snart börjar det <3

Tjenare.

Hallå, Hallå!
Hade en riktigt lång dag i skolan idag men föreläsningar och matteprov. Får se hur det gick på provet, kände mig osäker på mycket. Tur att det det bara var ett sånt prov "För att se vad vi kan inför nästa prov" hehe. Det är inte särksillt smart att ha prov klockan tre på eftermiddagen...
byebye

Om mindre än en timme är det dags för:


Pepparkakor!

Alltså, jag har kommit på en sak. Att pepparkakor är bara för gott, det är bara att erkänna. Allt med det är gott, det är inte bara smaken även om smaken också är himmelsk... *typ dreggel*. Nej men själva konstistensen är också god, det är gott att tugga på. Haha, vad konstigt det blev nu.
pepparkakor <3
Hittade bilden på http://litesomjag.blogg.se 
.
Byebye

Så olika.

Ska strax iväg och kolla in den här filmen :)
Hoppas att den är bra!
.

God morgon!

God morgon! Då var det måndag igen. Sitter här och väntar på att skolan ska börja.


Jag för ca ett årsen. Någon gång under hösten 2008.

Kramkram


Man in the mirror

Ska strax in i duschen och har planerat att sjunga denna låt, haha!
Den är faktiskt en av mina favorit låtar, gillar allt i den plus att budskapet också är riktigt fint!
 
Micheal Jackson - Man in the mirror


Hörs imorgon, ska föresten på bio då och kolla på den svenska filmen "Så olika"

Byebye

Gossip girl......ska jag kolla på ikväll, någon annan som kommer sitta fast klistrad framför TV:n?

Vilken lat hund!

Alltså vilken lat hund jag har! Hon har legat och sovit i min säng hela dagen, hon har gått upp för promenaderna och för att äta, annars har hon mest legat och sträckt på sig hela dagen haha.

Just nu är hon iallfall vaken och sitter med stora ögon och kollar på mammas matlagning. haha!

Astrid
En nyvaken Astrid precis innan promenaden.

Kram


Söndag!

Tjenare bloggen! Jag har inte sovit hela dagen som man kanske jag tro, jag har pluggat!
Hehe, visst är jag duktig. Jag har räknat lite matte och gjort ett projektarbete på datorn. Jag känner mig riktigt stolt att vara klar med allt, det känns riktigt skönt!
Jag strax ta en liten eftermiddags promenad med Astrid i mörkret. Alltså det känns helt fel att det ska bli så här mörkt när klockan är fyra. Det får mig at känna att klockan typ är minst åtta eller något.

<3
En bild från en promenad på den tiden då jag hade tre sötnosar! <3

kram

Bara för att...


Bara för att jag typ har världens gulligaste hund som just nu ligger brevid mig och gosar <3

Lördag

Sitter här och kollar ut i det kolsvarta fönstret. Det är helt otroligt att det kan vara så här mökrt ute, jag menar klockan är tjugo över fyra... Det känns som klockan är typ åtta eller något. Mörkret ger inte direkt en bra effekt på min trötthet måste jag säga.

 

Idag var jag och köpte ett nytt minneskort till mina telfoner, så nu kan jag använda båda mina telefoner. hehe. Ska snart kolla på idol ifrån igår, mamma spelade in hehe.Byebye


FREDAG!

Jag har haft riktigt fullt upp med massa skolarbete de senaste dagarna. Men idag är det äntligen fredag, det ska bli riktigt skönt med helg. Idag ska jag luncha på subway och sen fira kusinerna som fyller år.

Har försten fått typ världesn roligaste skoluppgift, läsa bloggar haha! :)


En gamal bild på min lilla Astrid.

Kram.


Puuh!!

Nu är jag slut!! Jag hade en fullsmockad dag i skolan idag med lektioner 9-15... Jag tycker att jag jobbade på bra men ändå känns det som att jag har tusen saker att göra.
Jag pluggade nu här hemma lite, jag har gjort en ordlista med 30 ord på engelska, nu är det bara 20 kvar jippi...
.
Ikväll ska jag iallafall sitta fast framför Desperate housewives.
kramkram

Måndag

Finns det något bättre än att komma tillbaka till skolan efter lovet, med ett nytt fullt schema med långadagar plus inse att om en vecka är det matteprov? Ja, självkart finns det många saker som är bättre än detta!
Det nya schemat är ganska annorludna än det förra, man kan ha en lektion klockan 9 och sen är nästa klockan 16... Som tur är har jag inte det, bara en dag där en lektion är 9 och nästa 15 ;). Men ändå. hehe.
.
Jag är lite arg på mig själv just nu, hade tänkt lägga in bild med jag kan inte hitta min USB-kabel, fett irriterande! (Hm, det lät inte alls konstigt)
.
min mj tröjja :)
Jag i min Macheal Jackson tröjja, ska ha på mig de på idrotten imorgon. :P
.
Cha cha!

Redan mörkt ute.

Det är svårt att tro att det redan är mörkt ute, klockan är inte ens 17 och det är redan kolsvart ute.
Jag var lite duktig idag och fixade lite engelska men sen så fastnade jag framför the sims 2... hehe.

Ikväll blir det att kolla på Gossip girl! =)
Gossip girl,


Byebye

1 november 2009

Nu är Oktober över och November har startat.
Jag fattar inte hur det redan kan vara November, det känns som det var nyligen det nya året startade. Nu är det snart dags för nästa år 2010. Usch, vad tiden går snabbt nu förtiden. Det känns nästan lite läskigt hehe.

Idag ska det bli massa pluggande för mig. När jag druckit upp mitt TE är det engelska som gäller.
Får se hur länge jag orkar hålla i planen, men det ska nog funka hehe.Så här såg jag ut för ca ett årsen! Höstlov 2009 och jag hade nyss inhandlat denna mössan.

Nu ska jag vara duktig, Kram!

RSS 2.0