EMD - Tati, Västerås - Signering.

Idag satt grabbarna i "rätt" ordning, Erik, Mattias Danny. Danny brukar sitta i mitten, det har han gjort alla andra gånger. Men det är väl roligt med lite förändring. ;)
De signerade min Affich (ÄNTLIGEN) men det blev inga kramar denna gång.
.
emd
Erik, Mattias, Danny (och stefan)
.
erik
Jag väntade tills han signerat klart syrrans Affich, när hon gick förbi så slängde jag fram min.
Erik var lite sådär halv tjurig idag (inte direkt mot mig) men vår konversersation blev ganska kort.
Jag - Hej.
Erik Hej.
Jag håller upp kamran mot Erik och han ler ett stort leende rätt in i kamran. Han sänker leendet till ett leende utan tänder precis då bilden tas...
.
matte
Jag hörde Mattias och Stefan pratade om att nu hanns det inte med några fler kramar. Jessica blev den sista som fick kramar. Men jag log mot honom ändå.
Jag - Hej
Mattias (ler) - Hej, hur är det med dig idag då?
Jag - Det är bara bra.
Mattias (ler)
Jag (försöker se lite söt ut)- Får jag krama dig?
Mattias (ser lite ledsen ut) - Alltså, nej... Vi hinner ju inte med det...
Jag försöker se lite ledsen ut med lite stora ögon sådär.
Mattias (börjar vakla lite) - mmm
Stefan (säger snabbt) - Nej, de hinner inte krama mer!
.
danny
Jag går fram mot Danny och ler.
Jag -Hej
Danny (ler) - Tja
Jag (ler lite)
Danny (tar på stefans axel) - Du kan få krama honom om du vill?
Jag (gör en liten grimars, men sel ler jag) - Jag klarar mig nog.
Sen går jag iväg och hör hur de gapskrattar bakom mig.


EMD - Tati, Västerås

Hej hej! Då har jag varit och sett EMD. Grabbarna var lika snygga som alltid.
De körde All for love, Alone, Jennie let me love you och Baby goodbye. Mattias började nynna på sin låt "in overtime" som gjorde att jag började skrika just in overtime, jag som ville höra den låten! Jag hoppade som bara den typ hela tiden, det blev ett riktigt idrottspass hehe ;). Jag och syrran var typ de enda som hoppade, lite tråkigt tycker jag. Vad är det för mening att gå dit och bara stå där?
Just nu har jag såå ont i fötterna! Det är nog inte så bra att hoppa i klackar...
.
Lite bilder
EMD
danny och erik
erik och matte
.
Ska lägga in bilderna ifrån signeringen kommer senare :)

Leka med boll.

Astrid har blivit helt tokig i den här bollen, igår kväll höll hon på att riva ner hela huset i sin jakt på bollen.
Här kommer lite bilder ifrån idag då jag var ute och kastade boll med henne. :)


byebye

Superstar.

Ikväll då jag kolalde på denna låt så kördes denna "kristin"-låt igång i bakgrunden på programmet. Gissa om jag blev glad? Jag blir alltid så glad då jag hittar, ellr rättre sagt blri påmind om såna här låtar som man liksom har glömt bort för ett tag.

Här är iallafall...

Jamelia - Superstar


Fredag!

Tja tja!
Datorn var så trög igår att jag inte kunde blogga. Det tog typ hundra år att ladda en sida, sedan tusen år för att ladda nästa tryck och bla bla bla. Så det blev ingen surfing i huvudtaget.

Jag redovisade min artikel i engelska idag, och det gick helt okej tycker jag! Det ända fel jag gjorde var att säga was istället för were, så himmla irriterande! Jag hade precis liksom kommit igång i ett flyt så ville inte avbryta det för att att ändra mig heller. Men ja, ja, det var bara första redivsningen i Engelska, alltså bara en bråkdel av det jag kommer att bli bedömd på.

Idag var det också skolfoto! Jag var nervös som bara den, på klassfoto blev jag nog ganska okej men inte på det enskilda. Alltså jag blir riktigt stel när det gäller skolfoto, men fotografen tvingader mig att le med tänderna. Ja, så en sådan bild kommer trilla in i min brevlåda senare.My lovely shoes! <3

Byebye
 


SuperMassive Black Hole

Blev tipsad om bandet "muse" idag, och jag tycker de är riktigt bra! Just den här låten gillade jag bäst, speciellt början av låten. Den påminner på något sätt om Brittans 'do someting".
Den här låten är tydligen med i Twilight också.
.
Muse - SuperMassive Black Hole

Onsdag

Är helt slut! Idag har det varit en jobbig dag med massa skolarbete. Men det slutar inte nu, jag ska arbeta med lite matte. Jag ska göra lite andragrads ekvationer och ekvationer med potenser. Har tänkt bli klar med det ikväll, så lär nog sätta fart snart haha!
.
  Jag var verkligen helt trött i skolan idag. Jag, Johanna och Felicia satt mest och klagade, hehe. Vi klagade över vår enorma tränings verk! hehe. Det känns på något vis som en ganska positv träningsverk, som om det verkligen funkade. Jag skulle verkligen kunna köra core på allvar om man säger så.
.
 Idag hade jag mina två första seminarium här på skolan, och båda kändes jättebra. Först hade jag ett om sociologi, en del i Samhäll A. Vi skulle diskutera skillnaderna mellan könen, vad som räknas som manligt och kvinligt. Det var faktiskt väldigt intressant.
Mitt andra seminarium var för svenska A, vi skulle diskutera Jonas Gardells bok "Jenny".
.
  Nu lär jag nog sätta igång med lite skolarbete!

090922

Det blev ingen magdans för mig idag, själva magdans tränare hade blivit sjuk så vi fick köra lite Core istället. Det var mycket roligt måste jag säga, inte allt för jobbigt. Ibland var det lite jobbigt, men ändå inte pinande jobbigt.
Det kändes verkligen i magen, som att det verkligen funkade! Sådan här idrott gillar jag, mycket roligare än massa fotboll och liknande!
.
.
Gissa vilka grabbar jag ska se på Söndag? <3

090921

Tjenare!
Min dag idag har mest bestått av matte, matte och matte. Massvis med ekvationer, hehe. Men det är faktiskt ganska roligt. Förutom matte har jag ägnat mig lite åt språk idag, spanska och engelska. Men, jag tycker att jag fick lite mer gjort i matten.
   Imorgon ska vi dansa magdans på idrotten, jag får se hur det går.
Här Hemma har jag precis diskat och nu lagas det mat. Spagettin lär vara klar nu så, kram kram.

God morgon!

God morgon alla!
Idag känner jag mig duktig, jag gick upp redan vid halv 10. Gick en runda med astrid och lyssnade på lite musika. Sen var jag så duktig och åt frukost, macka och Te. Tänk att jag åt frukost före klockan elva på en helg, det är bra jobb av mig hehe.
Jag har även planerat min vecka, alltså gällande skolarbete. Strax ska det bli att jobba matte.

Jag lyssnade bland annat på denn låt på min promenix.

Idol 2009

Mina favoriter i Idol 2009.

Eddie Razaz


Erik Grönwall

Förkyld! :(

Jag tror att jag håller på att bli förkyld. Har haft sådär lite halvfeber i en vecka nu... Nu har jag typ ont i huvudet hela tiden, ont i halsen och är snuvig. Men det försvinenr av alvedon, men kommer såklart tillbaka igen.
Igår fick jag värsta reaktionen på jordnötter, hela tungan svullnade typ upp. usch. När har nedsatt imunförsvar blir jag typ allergisk mot allt. Även mammas parfym kunde knappt andas när jag satt brevid henne, blev täppt i näsan och så började högra ögat att svida och bli rött. hehe, inte så trevligt!

Nu ska jag dricka mig en kopp Te och önska mig friskare!

You Drive Me Crazy

Den här gamla godingen drog igång på radion idag. Den är ju riktigt bra.

Britney Spears - You Drive Me Crazy

Vitamin focus!

Testade för första gången en sån här idag. Riktigt god faktiskt :)
Jag köpte en lila (så typsikt ;) ) med svarta vinbärsmak. Min favorit i det mesta hehe.

OMG 4 årsen!

Hur kan det vara så länge sedan? Det känns ju som att det var nyss mums-mums var med idol. Det känns som det var max två årsen inte fyra. hehe. Kanske inte så stor skillnad egentligen men tiden går såå himmla snabbt!
..
  

090917

Tjenare!
Idag hade jag på mig mitt vita linne och så typskigt mig spillde jag en liten fläck på mig. Alltså det är så himmla typiskt mig! Att vara så klantig och spilla på mig när jag har vita kläder.
Tre timmars av föreläsning blev inställt idag så jag hade massa övertid till att jobba med annat.
Iallafall så har jag matte prov imorgon, får bara hoppas att det går bra. Försöker intala mig själv att det kommer vara jättesvårt, för då brukar det vara hur enkelt som helst hehe.
Nu ska jag strax kolla in idol, byebye <3

Lookalike.

Någon annan som har märkt att den heta Matthew Settle är väldigt lik den svenska snyggingen Mattias Andreasson?
Det synns kanske inte jättebra på bilderna, men kolla runt på klipp så är likheterna lätta att se.
Matthew Settle and Mattias Andreasson

Dangerous

Det var ett bra tag sen jag lyssnade på denna 'gamla' dänga.
Men erskänn att den är bra :P

Städat!

Nu har jag städat hela lägenheten, nu känner jag mig stolt! haha. Nu ska jag bara ta det lugnt och kika runt lite på nätet. byebye.

Hej bloggen!

Igår bloggade jag inte ihuvdtaget, jag var så himmla trött! När jag slutade skolan hann jag bara handla lite snabbt och göra lite skolarbete. Jag sommnade redan klockan halv tio. Så himmla tidigt hehe! Men istället vaknade jag istället mycket piggare än vanligt.

Idag i skolan hade vi dans. Jag sög som bara den! Jag kan verkligen inte dansa, jag saknar totalt taktkänsla. Jag var utsusel ungefär på hela lektionen men det gick lite bättre när jag började räkna takten hehe. Dansen jag gick prova på hette Dancehall.

Just nu sitter jag i skolan och har gjort klart mina arbeten om antiken. Uppgiften var att skriva två dagboks inlägg, en ifrån antikens rom och en i från grekland. Personerna skulle vara hur olika samhällsklasser och kön. Jag känner mig ganska nöjd med mina arbeten, de ska in på fredag så jag hoppas inna fråga min ämnes lärare i historia vad han tycker.

Jag har planer att inte plugga alls ikväll. Jag måste bara slappna av och glömma all panik med skolarbeten för en kväll. Tror att jag istället ska läsa en bok.

Hörs senare, byebye


Är med i tävling.

Jag är med i en tävling på http://lindablom.se  där jag tävlar om ett namn halsband i guld!
Halsbanden är ju bara för fina, nu får jag hoppas att jag vinner :)


Matte på hotell rummet.

Klickade in på youtube idag och då kom detta klipp upp som rekomenderat för mig, haha!

Det är Mattias Andreasson som visar sitt hotell rum under idol tiden. HAHA!

himmla underhållande att se. Han är så jäkla skön! Hans humor är ju egentligen ganska dålig, men om man är lika knäpp som jag finner man den stört rolig! Satt och skrattade ganska mycket.

Glöm inte kolla in när han visar käppsarna. NÖRD HAHA.
"Nu är jag Västerås Berra" hehe.


God morgon!

Nu har jag äntligen fått tid att starta datorn hehe. Jag har varit så duktig och hängt upp alla mina rena kläder hehe. Så duktig jag är. Jag har tänkt försöka mig på lite skolarbete idag.

Igår gjorde jag lite engelska, jag läste Spellbound av Margit Sandemo (Sagan om isfolekt på engelska). Det är helt otroligt att den engelska boken kan trollbinda mig lika mycket som de svenska, för nu vill jag läa fortsättningen! Men den blir på svenska, jag har bara första boken i serien på engelska.


En av de sista bilderna på mig som blondin.

Byebye

Astrid

Bara för att jag typ har världens sötaste hund! <3


Down!

En låt jag verkligen gillar är denna, den är riktigt bra.
En sådan låt som lätt fastnar på huvudet, och är lätt att digga till haha!

Jay Sean ft Lil Wayne - Down


Villa vettra!

Stället jag besökte med skolan hette Villa Vettra. För tom på det gamla kollot vi bodde på. Var hela stället verkligen vackert!
Underbara hus, allt! Vättern var så himmla vacker, det såg verkligen ut som havet.
Vi fick gå i en underbar motionsslinga igenom skogen. Det var inte som en vanlig slinga om man säger så. Vi fick gå upp i bergen, gå längs klipporna och kolla på den underbara utsikten. Vi fick gå i den otrolgit mysiga skogen!
Allt var så härligt, luften var liksom helt enkel att andas, så härligt!

Här kommer lite bilder på Vättern.
Alla bilderna är tagna med min mobil kamra, visst blev de fina?Det var allt för så länge, kramkram!

Hemma igen.

Då var jag hemma igen och jag är sååå trött!
Jag hade väldigt roligt på friluftslivet med skolan. Det var otroligt vackert vid Vettern, det var som typ vid havet. Ljus grönt/blått vatten slogs upp mot klipporna, vackert!
Tyvärr bodde vi inte lika vackert. Vi bodde på ett gamalt kolla (nunmera ett läger) som hette Villa vettra. Hela stället skulle behöva stor renovera. 
Jag delade rum med Johanna och Felicia, vårat rum hade riktigt mycket möggel. Fy vad det luktade! Det luktade om hela mig, mina kläder och allt! Doften har inte försvunnit ifrån mitt hår även fast jag har duchat.
Just nu är jag för trött! Jag bloggar mer imorgon och kanske slänger in lite bilder.
byebye

Hörs senare!

Ska iväg på läger med skolan imorgon, kommer inte hem fören Torsdag!
Så vi hörs inte fören då, byebye.

Ny frisyr.

Tjabba! Gick i skolan till 16 idag... Det var en lång dag måste jag säga. Mötte upp Nadja nere på stan, först följde hon mig till frisören. Sen fikade vi lite på George. Vi åt choklad muffins såå himmla gott, men ganska stora. Men det är väl bra antar jag haha!
Min nya frisyr

Söndag!

God morgon denna söndag i September. hehe

Nu ska jag vara så duktig och arbeta med lite matte i min nya hårfärg.

Hörs senare!  <3


God natt!

Ska gå och lägga mig och läsa & checka in lite desperata hemmafruar säsong 2.

Natti natt <3


Dirty Ice Cream

Bara för att jag har haft den här låten på huvudet i några veckor nu..!Men visst är dem bra? Undra om hon kommer släppa den på singel med musik video och allt! Hon har ju nyss släppt Love games iallafall här i sverige. Jag diggar den musikvideon som bara den, den blev riktigt bra!


Blondin till Brunett!

Igår färgade jag håret, gick ifrån blond till brunett.Vad tyx?


före

efter

Byebye


Stor Cappuccino!

Var nyss och fikade på ett Cafe i Avesta. Deras Cappucino var verkligen jättestor!
Endast 26:- och mer än dubbelt så stor som på Waynes (inte lika gott dock)
FREDAG!

Kollar på lite Oprah just du, det handlar om ensamstående pappaor. En pappa har adoperad nio ungar, helt otroligt. Alla barnen är otroligt lycka tsm och de älskar verkligen sin pappa. Blev lite tårögd av att kolla på det här.
Det var en annan pappa, hans fru dog efter forlossningen. Hon skulle sätta sig ner för hon kände sig yr, och då föll hon ihop och dog pga en propp. Så himmla hemskt, det viktigaste just nu är att dottern har det bra och det har hon. Pappan är tydligen en av usa:s största bloggare. 

Nu över till något mer lättsamt, det är äntligen FREDAG! Det känns så himmla skönt! Men jag måste ändå plugga massa matte i helgen.

Hörs senare, byebye!

Nya skor!

Här är mina nyaste skor, båda är ifrån Skopunkten :)
skor
Byebye!

Shopping på cubus!

Shoppade lite på Cubus igår.
midje kjol Cubus, 149:-
linnen cubus, 2för149:-

090902

Tja bloggen!
Idag var det lite nollning i skolan, det var inte så farligt ändå. Fick ta mig ett litet dopp i svartån haha!
Efter skolan blev det hem för att byta om ifrån de dyngsura kläderna och sedan ner på stan för att möta upp Jessica. Vi gick och kollade på kicks på naglacker, det finns typ en grön naglack som kostar 99:- så himmla dyrt för en naglack! Varför kan inte Depend ha grön naglack?

Sen mötte vi upp Angeli och då blev det fika på Cafe Zigma, tog Cappucino och kladdkaka. Angeli var tvungen att ha några handskar till ett stil och trend projekt, så vi drog ner till alla Secon hand affärerna, men inga hade några handskar. Men jag råkade hitta några böcker för 10 kr styck! Så himmla billigt, en av dem var en Sandemo bok, "Tornet i fjärran" har redan den, men den här hade en annan framsida... hehe. Syrran köpte "Sophies Val" till mig, hon vill veta vad valet är, Så JAG måste läsa den för att berätta för henne hehe.


The Books!
books

byebye

1 september 2009.

Då var augusti över, det känns ganska sorgligt egentligen hehe. Men alltså, shit vad tiden går snabbt nu förtiden! Månaderna bara svävar iväg, det känns som om det nyss var september.

Idag hade jag min första idrottslektion, det var också dagens första lektion. Jag var ganska nervös innan, men nu ser jag faktiskt fram emot idrotts lektionerna, de verkar verkligen vara intressanta! Vi ska inte göra så mycket fotboll och innebandy, utan vi ska få prova på lite olika sporter som Yoga, fäktning, brottning, mm! Låter riktigt roligt tycker jag.
Vi kan inleda lektionen med att alla skulle ställa sig i en ring och så körde vi namn leken... Ja, första personen säger sitt namn och så ska andra personen säga persons ett's namn och sedan sitt eget... Det tog ganska lång tid, ungefär en timme! Vi är runt 60 elever hehe.
Efter åt fick vi gå iväg till ett annat ställe, när vi var framme där var det egentligen bara fem minuter kvar av lektionen. Men vi som ville fick stanna kvar och köra lite Beach Vollyboll, och det gjrode jag. Det var verkligen roligt! Drog över lektionen med 40 minuter hehe... Vilket inte gjorde mig särskillt mycket, hade inte lektioner fram tills fören klockan två...
Imorgon ska det vara nollning på skolan, är ganska nervös, hoppas det inte är allt för hemskt! hehe.

RSS 2.0