Snart äre' hejdå till 2010

Tänk vad fort det har gått! 2010 är snart över och det känns helt sjukt hur fort det har gått. Så vad har jag gjort under år 2010..? Har nästan svårt att komma på allt så fort som tiden runnit iväg.

* Jag började året med ett härligt isvaks badande i märlaren tidigt i februari. Det var verkligen en upplevelse som jag rekomenderar alla att prova! Har tyvärr inga bilder därifrån fast det hade varit coolt att ha. Så jag bjuder på en söt liten bild på min hund.
* Jag gick ur ettan på gymnasiet med MVG i alla kurser förutm Spanska:3 och IDA:A där det slutade med VG:n. Jag är väldigt nöjd med mina betyg men jag kommer nog inte kunna slå det i år haha. Avslutade med att kolla på "studenttåget" i västerås med mina vänner där vi stod och gned våra händer i avundsjuka att det inte vi fick vara Studenter 2010.* Under sommaren sålde jag jordgubbar utanför en ICA maxi och fick se en snubbe i refelxväst sno på sig Marabou choklad för 8000 spänn! Det var ganska underhållande att se hur snubben sprang runt på parkering med en massa personal efter sig.* Jag deltog i projektet Framtidsboxen 2010 där jag fick lära mig om ungdomars rättigheter till inflytande i samhället. Efter tre veckor med förändringsprogrammet som det kallades var mitt liv förändrat. Jag har orkat enagerat mig för att öka ungdomars inflytande för jag vet vad vi har rätt till.* Sommaren rullade snabbt iväg och jag började, efter vad som kändes som ett otroligt kort sommarlov, tvåan på Kunskapsgymnasiet Västerås.* Den 14 december fyllde jag äntligen 18 år och helgen efter drog två kusiner ut mig och min syster på våran första runda på krogen. Strax därefter rullade julafton förbi och nu är det redan dags för nyårsafton.Nu får vi se  vad 2011 har att erbjuda mig!

Kommentarer

Vill du komentera?

Vad heter du?
Vill du att jag ska komma ihåg dig?

Vad är din e-mail: (publiceras ej)

Har du också en blogg/webbplats?

Vad har du att säga?

Trackback
RSS 2.0