Jessy Matador - Allez, Ola, Ole

Ni som kollade på Eurovision songcontest i våras känner säkert igen den här låten. Den här låten tycker jag är den mest "nutida" låten från tävlingen i år, för er som inte hänger med är det Frankrikes bidrag.


Cheryl Cole - Parachute

En av mina senaste musikupptäckter, visst är den bra?Astrid, x10 mini.

Bilder på Astrid med min nya x10 mini!

I ljuset nu på dagen


I mörker
mörkerbild


Ny mobil!

Igår köpte jag en ny mobiltelefon. Jag hade min gamla i tre år men det har varit trasig de två senaste åren, bland anant så är högtalaren trasig så det brusar och sen är det glapp osv. Min nya mobil är en Sony Ericsson x10 mini

Så här ser den ut


Det är jättebra kamra på mobilen här är några bilder jag tagit.
jordgubbar


Hörs sen, kram.

Bloggtorka

Jag har en riktig bloggtorka just nu men jag ska försöka hålla igång det som vanligt. Det blir nog lättare när skolan börjar igen så alla "blogg-rutiner" blir som vanligt igen.

Det var en jättefin resa till skåne den här gången vi hann med att göra massor av roliga saker. Bland annat bada i havet tre gånger, ystad, rigeleje och Hallands väderö. Jag har tagit många bilder som jag ska lägga upp lite senare. Nu ska jag iväg och jobba.

Stranden på hallandsväderö

Något jag gillar med sommar

Jag har kommit på något jag gillar med sommaren (Förutom att man inte behöver klä på sig tio lager med kläder) och det är att ha samma smink som dagen innan + att borsta tänder klockan två på eftermiddagen. Har lust att slänga in en :) men vet inte om jag tycker det är ok att göra så i ett blogginlägg.


To be with you

En väldigt bra låt
I'm the one who wants to be with you
Deep inside I hope you feel it to

Väntar på bussen

Sitter på bibblan och väntar på bussen hem. När jag kommer hem ska jag försöka hinna lägga in bilderna jag tog på RIX FM festivalen förra veckan. Har inte orkat lagt in dem på datorn än ens. oops. haha


Jag måste bli bättre på att sitta vid datorn, det här är typ den nyaste bilden jag har på mig.

Framtidsboxen

Sedan tre veckor tillbaka har jag varit med i ett projekt med 15 andra ungdommar som heter Framtidsboxen. Vi har fått i uppdrag att skriva en rapport om hur vi vill förändra Sala. Rapporten som är på ca trettio sidor skrev vi klart idag och på fredag ska vi presentera detta för några komunarbetare. Föredraget på fredag är bara ett genrep av vad som ska komma till hösten. Jag har haft tre väldigt roliga veckor, jag har fått träffa masor av nya härliga personer + att jag har lärt mig hur jag kan påverka och förändra saker bara om jag vill och försöker.

Vi har en blogg där du kan läsa om vad vi har gjort under dessa veckor, hon som skriver bloggen är vår Processledare som heter Ellen. Gå in på framtidsboxens hemsida och klicka er vidare på Sala.

en bild på mig som används som min press bild i rapporten.En bild på mig som används som min press bild i rapporten.


Rix Fm ikväll.

Ikväll ska jag på Rix Fm festival med Felicia och Fanny. Nu äter jag frukost, kaffe och jordgubbar.
RSS 2.0