6 november 2010

Sitter framför TV:n och kollar på Desperate housewives och har precis kommit hem från Västerås och ett barnkalas. Världens gulligaste lilla rödhåriga 2 åring fyllde två år, det är helt otroligt hur tiden går fort! Speciellt när hennes lilla stora syster yster nyligen fyllde 5 år.

Jag passade också på att dra in på IKEA för att köpa en ram till min signerade EMD affich. Jag har kommit fram till att det ser mycket finare ut att ha något i en ram än att bara ha det uppsatt med nålar elr dylikt. IKEA har äntligen deras färglada ramar i större storlek (50x70), jag ville ha en blå och som tur var fanns flest kvar av dem.

I torsdags hade jag planer på att bli brunhårig och skaffade en mocca brun färg som gick lite åt det röda hållet (ingen mening att förneka det, jag måste räkna mig till rödhårig för det går inte att komma ifrån det). Till min förvåning funkade inte färgen utan håret blev bara mer stärkt i guldblont lite åt det röda hållet. Jag fick för förstagången på länge, tillbaka min riktiga hårfärg!
Ursäkta för dåliga ego-bilder... men jag kommer faktiskt knappt ihåg hur man gör, hehe.Kommentarer

Vill du komentera?

Vad heter du?
Vill du att jag ska komma ihåg dig?

Vad är din e-mail: (publiceras ej)

Har du också en blogg/webbplats?

Vad har du att säga?

Trackback
RSS 2.0