Framtidsverkstan


Tisdagen den 2a november kl. 12 bjuder Framtidsboxen in till pressvernissage på Tvålpalatset vid Mariatorget. Vi kommer presentera 100 förslag på unga hur de tycker världen skulle kunna bli bättre. Under sommaren 2010 har nämligen 84 unga Förändringsagenter i samarbete med 51 kommunala Möjliggörare på 8 platser i Sverige sökt nya svar på uppdrag från Sveriges modigaste kommuner.

 

Framtidsboxen arbetar med reellt ungdomsinflytande i Sveriges kommuner och har den 2 november alla medverkande kommuner på plats i Stockholm för en dag av inspiration och utbyte. Detta är Ditt tillfälle att lära dig mer om de inspirerande och nytänkande idéer Sveriges ungdomar presenterat och träffa Framtidsboxens verksamhetschef, Maja Frankel, en social entreprenör och inspiratör.

- http://www.framtidsboxen.se/

 


 

När jag i sommras, i mitten av juni precis hade börjat hos framtidsboxen fick jag (och de andra) reda på att vi är inbjudna till Stockholm i november för att träffa alla andra som har deltagit i projektet. Det kändes otroligt avlägset men nu är det äntligen här!

 

 

Jag är kontaktperson för Framtidsboxen Sala och för någon vecka sedan var jag och alla andra kontaktpersoner från alla 8 kommuner bjudna till Framtidsboxens huvudkontor. Väl i stockholm fick vi snacka med varandra och dela med oss av våra erfarenheter. Det var riktigt roligt att träffa alla! Alla var som mig, riktigt engagerade i projektet och då blir det bara ännu roligare! Förhoppnings vis får jag träffa dem igen plus många andra härliga engagerade människor.

 

Jag (den korta blonda tjejen) och lite andra människor som deltog i Framtidsboxen Sala. Bilden här lånad från Sala komuns hemsida, här.

 


Kommentarer
Postat av: aye

Hellu sötis:)

Allt bra med dig idag?

Händer idag då?

Ha en underbar dag<3

2010-11-03 @ 11:30:37
URL: http://ayeland.devote.se

Vill du komentera?

Vad heter du?
Vill du att jag ska komma ihåg dig?

Vad är din e-mail: (publiceras ej)

Har du också en blogg/webbplats?

Vad har du att säga?

Trackback
RSS 2.0