Not again..!

Jag har kommit in i en sån där period igen... då jag bara lyssnar på Westlife! Eller ja nästan men i överlag är det Westlife som spelas på min dator just nu... De senaste dagarna har jag suttit på Youtube och kollat på olika klipp på Westlife, nästan bara live framträdanden (som är bra filmade). Jag tycker att det är så himmla roligt att se alla deras framträdanden för att de är ju bara så himmla gulliga och roliga. De sjunger inte bara skön sång om man säger så, de gör ju mycket roligare saker också.

Jag har kommit fram till att jag gillar deras turné från 2003 väldigt mycket, för de hittade på så många olika saker. Jag hittade ett klipp därifrån där de sjunger fyra olika riktiga 60-tals låtar som det går att Twista till. Kan inte låta bli att skratta lite åt dem men men... Jag tycker de gör Twist and Sout och Do you love me bäst.

(Vill bara tillägga att jag är en sån person som blir HEELT tokig i vissa saker i perioder, vissa långa och andra lite längre. När jag väl är  inne i en sån här period är det ända jag pratar om de sakerna. Tillexempel att jag var helt tokig i allt Carola Häggkvist gjorde från 1998 till 2006. Sommaren 2005 började jag kolla på Buffy the vampire slayer, fram tills våren 2006 då Sagan om Isfolket tog över första platsen. I slutet av 2007 började jag lyssna på EMD men inte fören hösten 2008 blev jag heeeelt tokig i dem. Fram tills ca december för snart ett år sen hade jag bara EMD på huvudet. Nu rör det istället sig om veckor när jag är helt tokig i saker, Westlife är en sak som kommer och går som en liten besatthet hehe. Tro inte att jag är helt nu, haha)

Kommentarer

Vill du komentera?

Vad heter du?
Vill du att jag ska komma ihåg dig?

Vad är din e-mail: (publiceras ej)

Har du också en blogg/webbplats?

Vad har du att säga?

Trackback
RSS 2.0