To be with you

Igår upptäckte jag att Westlife har gjort en cover på To be with you. De gjorde detta 2003 så ja, jag är tydligt väldigt efter.

Det är Brian som sjunger mest, jag gillar verkligen det lilla grr i hans röst! Det är synd att han inte längre är en del av banden men annars så gillar jag det mjuka i de andras röster också. Förutom Brian så är Shane en av mina favoriter i pojkbandet.Sista oktober 2010

Tjenare, tjenare bloggen! Jag har verkligen varit usel på att blogga de sista månaderna vilket inte är så roligt. Såg precis att det går att göra tidsinställda blogginlägg här på blogg.se, riktigt roligt nu! Jag tänkte sammanställa vad jag gjorde i oktober förra året...
Jag fixade en ny bloggdesign vilken innehöll denna blåa header.Jag inhandlade lite mysiga stickade saker! Halsduken och vantarna på första bilden har jag ingen aning om vad de har tagit vägen. Tröjjorna som var en stor succe på Gina Tricot förra hösten använder jag än idag, de är riktigt sköna!


Jag tyckte Erik Grönwall var bäst i Idol 2009 så jag skrev ett inlägg om det. Föresten...  hans verision av 18 and life är mycket bättre än orginalet.

Som vanligt bakade jag lite goda tekakor.Jag bakade ännu mer... Kanelbullar som enligt mig var mycket, mycket goda!Jag var i Saltsjöbaden med skolan i en vecka där vi var vid Observatoriet (KNC) vilket är europas äldsta observatorium som en gång var världens största. Idag används det som skola av Kunskapsgymnaiset, namnet är Kunskapsskolans Naturvetenskapliga centrum. Väl där uppe fick vi prova på massa roliga saker, det som synns på den nedersta bilden är koldioxid när det släpps i vatten. Vi fick även prova att hålla i fryst koldioxid vilket jag kan säga var väääldigt kallt! Kändes nästan som att det brändes hehe.


Jag fikade lite som vanligt, hehe.


Hade lite myskväll med tjejerna där vi fixade käk, kollade på gamla säsonger av idol, kollade på film, skvallrade och hade det allmänt trevligt.

Förutom det där så lyssnade och tipsade jag om mycket musik jag gillade. Jag var tydligen helt tokig i Backstreet boys senaste singel. Jag börjar få väldigt dåligt minne känner jag nu...

Vi hörs!

Just The Way You Are


God morgon! Har gått till tåget i en ri...

God morgon! Har gått till tåget i en riktigt kyla, kan inte direkt säga av jag ser fram emot den kallaste vintern på 1000 år. Jag har på mig min nya gråa lång klänning från monki som jag har tänkt slänga upp en bild på senare. Vi hörs.


10/10-10

Kolla datumet, 10/10-10, ganska coolt tycker jag! Jag och syrran städer nu för fullt i lägenheten, det var så himla dammigt här inne. Vi fick hit sängen och så typiskt så har "hålen" där skruvarna blivit toalt slitna så vi fick slänga skiten men vi har i alla fall en bra madrass och sova på haha. Nu är vi på jakt efter en säng, dags att kolla in ikea!


9 oktober 2010.

Nu är hösten verkligen här, hösten är här. Det känns lite tråkigt att sommaren är borta för det betyder att vardagen verkligen har börjat.  Fasat höstens färger är väldigt fina så jag får väl glädsas av det istället. Jag tog precis en promenad med hundarna och som tur var duggade det bara lite, jag börjar bli trött på allt regn nu haha.

Min vecka har varit ganska fullspäckad men då bara med passa pluggande. Nästa vecka blir också plugg med ett prov i matte och ett prov i biologi. Fast på tisdag blir det roligt då jag är bjuden av Framtidsboxen till
Stockholm.

Nu ska jag fixa lite kaffe och faktiskt plugga lite fysik. (Mitt liv består nästan bara av pluggande nu förtiden). Vi hörs!


En exempel bild från mammas dator.

Mina naglar blev så här

mms_img35462 (MMS)

Mina naglar blev så här


Försökte precis gå in på nätet via mo...

Försökte precis gå in på nätet via mobilen för att blogga men det ville inte gå som jag ville. Nu sitter angeli, jag och emma och har en liten nagelstudio. Jag har fått en manikyr av syrran och nu är mina naglar i baby blue. Vi hörs!


Min lilla hund, Astrid.

My nails

Provade Graffitti nail på ett annat sätt än tidigare, vad tycker ni?
Peace
RSS 2.0