Sista oktober 2010

Tjenare, tjenare bloggen! Jag har verkligen varit usel på att blogga de sista månaderna vilket inte är så roligt. Såg precis att det går att göra tidsinställda blogginlägg här på blogg.se, riktigt roligt nu! Jag tänkte sammanställa vad jag gjorde i oktober förra året...
Jag fixade en ny bloggdesign vilken innehöll denna blåa header.Jag inhandlade lite mysiga stickade saker! Halsduken och vantarna på första bilden har jag ingen aning om vad de har tagit vägen. Tröjjorna som var en stor succe på Gina Tricot förra hösten använder jag än idag, de är riktigt sköna!


Jag tyckte Erik Grönwall var bäst i Idol 2009 så jag skrev ett inlägg om det. Föresten...  hans verision av 18 and life är mycket bättre än orginalet.

Som vanligt bakade jag lite goda tekakor.Jag bakade ännu mer... Kanelbullar som enligt mig var mycket, mycket goda!Jag var i Saltsjöbaden med skolan i en vecka där vi var vid Observatoriet (KNC) vilket är europas äldsta observatorium som en gång var världens största. Idag används det som skola av Kunskapsgymnaiset, namnet är Kunskapsskolans Naturvetenskapliga centrum. Väl där uppe fick vi prova på massa roliga saker, det som synns på den nedersta bilden är koldioxid när det släpps i vatten. Vi fick även prova att hålla i fryst koldioxid vilket jag kan säga var väääldigt kallt! Kändes nästan som att det brändes hehe.


Jag fikade lite som vanligt, hehe.


Hade lite myskväll med tjejerna där vi fixade käk, kollade på gamla säsonger av idol, kollade på film, skvallrade och hade det allmänt trevligt.

Förutom det där så lyssnade och tipsade jag om mycket musik jag gillade. Jag var tydligen helt tokig i Backstreet boys senaste singel. Jag börjar få väldigt dåligt minne känner jag nu...

Vi hörs!

Kommentarer
Postat av: Rebecca Jöre

ÅH! Lär mig hur man gör tidsinställda inlägg :D <3

2010-11-01 @ 22:07:15
URL: http://rebexs.blogg.se/

Vill du komentera?

Vad heter du?
Vill du att jag ska komma ihåg dig?

Vad är din e-mail: (publiceras ej)

Har du också en blogg/webbplats?

Vad har du att säga?

Trackback
RSS 2.0