Göteborg

Den 1 till 2 augusti besökte jag och min syster Göteborg för första gången. Vi var väldigt glatt överaskade hur fin staden var och vi vill gärna åka tillbaka igen. Jag tyckte nästan att det kändes som att GBG nästan var större en vår kära huvudstad Stockholm men det kan också bero på att jag känner mig mer hemma i Stockholm, hehe. Jag tänkte bjuda på lite bilder och berätta om vårt dygn i Götet.
Klockan 06.08 satt vi på tåget i Västerås och väntade på avgång 06.10.
Klockan 9.57 var vi framme i Göteborg, två timmar innan incheckning på vårt hotell, Grand Hotel Opera. Vi gick runt och kollade lite på Nordstan, där vi faktiskt mötte Danny Saucedo haha. När klockan blev 11 gick vi in på pizza hut och kökade lite lunch.
Här är vårt fina Hotellrum. Jag kan verkligen rekomendera Grand Hotel Opera för det hotellet var otroligt fint, trevlig personal, låg mycket centralt (det först man ser när man går ut från järnvägsstationen) och de serverade en underbar frukost.
Redo att vandra ut i Göteborg. På mig har jag min nya tröjja som jag köpte för 120:- på Monki i själva Göteborg.
Vi drog till liseberg och det första vi gjorde där var att vinna lite Ballerina kakor, 2.2 kg! Hälften orginal och hälften Ballerina kladdkaka. Klockan havl 3 ställde vi oss i kön in mot Lotta på Liseberg. Vi hade tänkt passa på att kolla på det danska banden A friend in London. Vi gick ganska bra platser och syndes i tv flera gånger (haha) vi hann se både genrep och det som sändes live på TV.
Danny på genrepet.
Danny med det som sändes på TV.
Paradise Oscar
A friend in London, genrepet.
A friend in London, det som sändes på TV.
Lotta och Stella.
Arja, som enligt mig var den sämsta artisten där.
Per och Knut från After Shave sjunger "pappa jag vill ha en italienare".
Avslut
Nu ska jag gå och laga lite lucnh, funderar på att steka ihop lite ägg, korv, beacon och potatis.

Kommentarer

Vill du komentera?

Vad heter du?
Vill du att jag ska komma ihåg dig?

Vad är din e-mail: (publiceras ej)

Har du också en blogg/webbplats?

Vad har du att säga?

Trackback
RSS 2.0