12 februari 2011

Tjenare bloggen! Nu är det snart en månad sen jag bloggade sist, vi har inte haft internet hemma på ca en månad heller så... Det började med att min mamma ville byta så att vi har samma operatör på vårt bredband som vi har på alla telefoner men då blev det något fel med överföringen men nu finns det internet igen.4

Så vad har hänt med mig sen sista?
Ja, min skola har börat och är igång i full rulle, de som säger att tvåan är värst på gymnasiet har helt klart rätt. Men självklart får man göra roliga saker i tvåan också i all fall på min skola. För ca två veckor sen hade min skola ett utbyte med en skola utan för Manchester, England! En tjej som hette Emily bodde hos mig och vi hade ett jätteroligt! Hon och alla andra engelsmän som var med (men som dock inte bodde hos mig) fick åka pulk,a skidor och jag tror nästan alla fick se Stockholm i alla fall. Jag, min utbytestudent och några kompisar som också hade engelsmän hos sig drog till Stockholm och visade dem bland annat Vasa-museet. Jag har själv aldrig varit på Vasa förrut och jag var helt facinerad! Vill helt klart dit igen! Nu går jag och längtar till September för då kommer alla vi som hade engelsmän hos oss att få åka till England och då ska jag självklart få bo hos Emily. Jag hoppas tiden dit går fort!

Ikväll kommer mina kära grabbar hem till mig och syrran för att käka lite tacos, kolla på melodifestivalen och ha det allmänt trevligt.


Min utbytesstudent (till vänster) och jag.


Kommentarer

Vill du komentera?

Vad heter du?
Vill du att jag ska komma ihåg dig?

Vad är din e-mail: (publiceras ej)

Har du också en blogg/webbplats?

Vad har du att säga?

Trackback
RSS 2.0