Hej hopp i lingonskogen..!

Nu börjar mitt jullov lida mot sitt slut och har har blivit latare än någonsin, sover nästan hela dagarna och sen när jag är vaken sitter jag nästan bara vid datorn, fy fy på mig! Som tur var inleds min vårtermin med två hemstudiedagar som jag ska vara duktig att plugga och komma upp i tid på, nu skriver jag det här så jag inte kan komma undan.

Nu har jag föresten annat plugg jag måste göra klart, sitter och finslipar på en hemtenta. Ja, mitt liv består typ av plugg, hehe. Vi får höras senare.


Så här såg jag ut, för snart ett år sedan.

Tänk när min lilla sötnos var så här liten...

När vi hämtade hem henne 13 december 2007


Hennes syskon


Första mötet med våran dåvarande JRT


Trött liten sötnos
Första mötet med snön


Visst var hon bara för underbar? Men min lilla Astrid är söt än idag och beter sig fortfarande som en liten valp den tokan.

The tourist

För några kvällar sedan var jag på bio och såg The tourist, en helt fantastisk film med bra skådespelare. Både Angelina Jolie och Johnny Depp tillhör mina favorit skådespelare så jag var riktigt nöjd. Jag rekomenderar alla människor över 11 (det är 11 års gräns) att gå och se filmen omedelbart när ni har råd. Det är mycket bättre än vad trailern visar.


Nytt i garderoben


Klänning från Vila, 199:- på rean. Den slutar lite ovanför knät.


"Vanlig" 3/4 ärm från BikBok, 199:- inte på rea.


Nagellack från Pieaces, köpt på Veromoda för 29:-.


Rea fyns från Kicks, 22:- och 49:-.

Nails


1.


2.

Tillbaka till vardagen...

Ja... då var vardagen tillbaka igen, eller ja nästan. Högtiderna är över och jag har en hemtenta i biologi som måste göras klar den här veckan. På sätt och vis är ju det att komma tillbaka till vardagen och verkligheten med allt plugg som det innebär. Nej, nu ska jag dricka klart mitt kaffe och sen läsa lite om transgena organismer.


Gott nytt år!

RSS 2.0