En tyst minut.

En tyst minut för alla de som miste sina liv i Norge den 11-07-22.

Sommaren är kort!

Nu har jag inte bloggat på snart två månader så jag tänkte att det var dags för det igen. Jag har haft väldigt fullt upp nu i sommaren, jag har jobbat och jobbat. Jag har fått ett sommaren vikariat som Personligt Assistent. Ett jobb som faktiskt är mycket roligare än vad jag hade kunnat tro, en del dömmer ut jobbet som undersköterska totalt men det borde de inte göra för det är mycket mer givande än vad man skulle kunna tro.
Om exakt en månad har jag gått en dag på mitt tredje år på Kunskapsgymnasiet Västerås. Jag både längtar och inte längtar. Jag längtar för att det ska bli roligt att se vad mitt tredje år kan visa mig och det ska bli roligt att vara med om studenten. På ett vis längtar jag inte alls, för då betyder det att jag snart måste ta några väldigt viktiga beslut, vilket universitet ska jag söka in på, är jag verkligen säker på att jag vill bli när jag blir stor? Vill jag plugga vidare med en gång eller vill jag ta det lugnt några år? Ja, det är några viktiga frågor som jag måste fundera på.
I lördags var jag på en liten minisemster, jag åkte med Eckerölinjen för första gången! Det kanske inte låter som en semester men för mig var det det. Jag tänkte bjuda på lite bilder därifrån.
Min syster Angeli och vår vän johanna.
Angeli och Johanna
Angeli och Jag
Jag och Johanna

RSS 2.0