Let's make it all for one and all for love.

Idag blir det första gången på länge då jag ska gå och se det svenska pojkbandet E.M.D. Jag anses förmodligen vara en stor extrem tönt som tycker att deras låtar är bra men det gör jag. Just nu verkar det överlag vara som att det är totalt ute att gilla pop i överhuvudtaget och alla som gör det är "nördar" men trotts detta lät vi Eric Saade vinna melodifestivalen och han har själv sagt ett flertal gånger att han gillar POP och därför sjunger han det.
Hur ser mitt förhållande med E.M.D ut då? För några år sedan var jag helt besatt av E.M.D och jag var en av dem där som stod längst fram som bara blev så överlycklig av att se dem live och höra deras fantastiska mjuka röster. Jag hade min största E.M.D period våren/sommaren 2009 då jag chansen att se dem ett flertal gånger. Nu är jag inte direkt en av de där stora galna fansen men jag tycker fortfarande att de är bra och det skäms jag inte för! Ikväll när jag ser dem är jag övertygat om att jag inte kommer vara en av de som springer och trängs bakom scenen för en autograf (de har jag redan så många av i alla fall, haha).
En liten sammanfattning av alla gånger jag sett E.M.D

Första gången jag dem var i juni 2008 på rix fm festival i Västerås. På bilden ser du en väldigt glad Kristin som får krama M:et i E.M.D.
Andra gången var i Gallerian i Västerås, den 28 september 2008. Jag och syrran stod nästan längst fram när de framförde sina låtar och sen kom vi ganska långt fram i autograf kön och hann få kramar av alla tre.
Tredje gången jag såg dem var den 5/4 i Eskilstuna, det var smockad med folk och jag fick kramar av alla tre haha.
Fjärde gången var i maj på Arver i västerås.
Femte gången var den allra bästa! På Avesta festivalen, en helt fantastisk kväll!
För den sjätte gången såg vi dem på Svedala festivalen, pupliken var den tråkigaste puplik jag varit med om vilket gjorde kvällen till den sämsta.
Den åttonde gången blev i måndad nummer åtta i Örebro.
I augusti blev det en nionde gång också.
Den tioende och sista gången var i Västerås på en nyinvigning på Tati.
I januari 2009 såg jag "bara" Mattias på Carlforsska i Västerås.
Den 25/4 2009 var Erik och lanserade sin singel "Saturday night" på Mediamarkt i Västerås.

Go, go Saade!

Jag är så himla glad just nu! Äntligen vinner någon som jag hejar på Melodifestivalen igen! Dannyboy och Saade var mina favoriter, båda otroligt snygga, bra låtar, bra scen språk, snygga kläder, bra dans och allt som nu behövs för att göra allt bra! Jag var otroligt nervös när det stod mellan dem två, eftersom att jag gillade båda. Med andra ord, bäst ikväll var Danny Saucedo och Eric Saade! OH YEAH!!!
Förra året skrev jag detta efter finalen, jag var inte alls så glad då. Då passade jag även på att slänga in vad jag skrev året innan det och det året (2009) var jag inte nöjd alls.
En liten länk dit här.

Mars 2011.

Jag försökte blogga för någondag sedan men då hängde hela datorn upp sig och jag vet inte vad, jag kommer inte riktigt ihåg vad jag hade tänkt skriva men men. Jag har i allfall sportlov nu och hitills har jag spenderat det med att plugga och sen har jag köpt in lite nya saker till garderoben, bland annat ett halsband från Pieces och en skjorta från ichi.
Jag har kört på med en litet The big bang theory maraton på lovet också, just nu är jag inne på säsong tre. Jag kan inte få nog av den serien. Den är bara för bra!
Var och fikade med några vänner innan lovet för att säga "Hejdå", vi drog alla åt olika håll under veckan så, hehe.

Vi hörs när vi hörs, kram.

RSS 2.0