In love with a lover

Ni har väl inte missat Danny Saucedos senaste singel? Det är en helt otroligt bra låt som heter In lov with a lover, jag får Justin Timberlake vibbar av den och det är aldrig dåligt.

God morgon!

God morgon, god morgon! Vädret ser inte ut att vara på den goda sidan idag men det kanske blir lite finare med tanke på att klockan bara är sex. Jag ska strax gå och fixa iordning lite te och frukost. Jag är faktiskt lite hungrig nu, det brukar jag aldrig vara på morgonen, mycket ovanligt för mig alltså.

Bjuder på en sovande valpbild.

Say it

Under den senaste veckan har jag börjat lyssna på Say it. Det är Eric Saades låt och han sjunger den helt fantastiskt bra! Det är en sån där äkta "Kristin-låt", jag är helt tokig i såna här låter de är bara för underbara.
Lyssna och njut.En trygg vänlig famn

Sitter här en söndags kväll i maj, ska precis fixa lite te vatten så jag kan dricka lite forrest fruit. Jag har varit ute mycket valparna idag och de är bara så underbara. Jag kan knappt säga med ord hur mycket jag kommer sakna de små bollarna. Men jag har ju i alla fall kvar den fina mamman, min underbara lilla Astrid.

Jag försöker ta det så lugnt som möjligt just nu för att förbereda mig på en mycket hektisk vecka. Jag har tre stora avgörande prov i tre kurser, Svenska B, Kemi A, och Fysik A. Önska mig lycka till för det kommer jag verkligen behöva speciellt på fysiken. Fast jag får försöka se det på den glada sidan efter fredag är jag klar med alla kurser för andra året på gymnasiet. Inte nog med det så har jag min allra första körlektion på en körskola imorgon. Jag är lite nervös men förhoppningsvis gör det mycket bra så jag kan få mitt kära körkort.
Titta vilken fin utsikt vi hade mot mälaren när vi hade picknik efter vår ruset i tisdags.

Love, Oh Love.

De små hundvalparna, som nu är tingade allihopa, fyller hela åtta veckor på tisdag. Då blir det också av till veterinären för lite ID-märkning, vaccinering och så. Några valpar kommer åka till sina nya hem redan då på tisdag och jag kommer sakna alla dessa små änglar något enormt! Även om jag är helt övertygad om att valparna kommer hamna i några riktiga toppenhem, jag hoppas på att få lite bilder mejlade så jag kan få se hur de små sötnosarna utvecklas.


Opportunities for eternity

Jedward

Jag är fortfarande lite chockad över att Jedward inte vann Eurovision Song contest igår, jag tyckte att de förtjänade än mycket bättre plats än vad de fick.
<a href="http://www.bloglovin.com/blog/222202/kristinwii?claim=6aj2uuz7dh5">Följ min blogg med bloglovin</a>

Bra jobbat Saade!

Wohoo, idag jag så otroligt stolt över att vara svensk! Jag är överlycklig att Europa fattade hur fantastisk Popular är, äntligen för första gången på många år vann en bra låt i Sverige och det håller Euruopa med om.
Grattis till tredje platsen Eric Saade!

Söta valpar

Min kära lilla hund Astrid fick för snart (på tisdag) sju veckor sen fem söta små valpar. Valparna är 25% York Shire Terrier och 75% Papillon. Jag tänkte bjuda på lite bilder som jag tog igår. Än så länge är Tre av fem valpar tingade, de två bruna är kvar. Är det någon som är intresserad av att tinga en valp kan ni ringa 0705179825 och fråga efter Anne-mi.
Lilla Evert som vi kallar honom är inte tingad än.
Lilla mys-Ringo är inte tingad han heller.
Ringo och Evert leker så sött.
Söta Ulf springer runt med ett koppel och den enda tiken Emma försöker ta det. Timon synns i bakgrunden, alla tre är tingade.
Avslutar med en bild på Timon som är redan tingad som sagt.

3 maj 2011

Äntligen är det maj men... det SNÖAR ute! Vad är det för tokerier som sker i världen? Nej nu får det vara nog, nu vill jag ha sommar. Vintern har varit så lång och kall och jag behöver ha lite värme nu jag är alldeles för trött för att gå runt i halsduk och frysa hela tiden.
Just nu kollar på jag på VAKNA och ska snart dra till tåget för att dra till skolan för att plugga fysik... Efter skolan blir det ännu mer plugg och tillsist ska jag sova. Imorgon ska jag prova på lite PowerYoga och det ska bli riktigt spännande och roligt att prova på. Igår var jag på ett riktigt härligt spinningpass, förra veckan kände jag mig ännu mer död i benen men det här kändes lite det med.
Nu ska jag börja göra mig iordning för att dra till skolan, på med skinnjacka och halsduk!
Jag, Inka, Felle och Bella.
En kväll i April då värmen som nu försvunnit nyss hade kommit.

RSS 2.0